Tegye teljessé Magyar Szentek albumát:

Szűz Mária - színtiszta arany érem

Szűz Máriát, a kereszténység egyik legmeghatározóbb alakját évezredek óta óriási tisztelet övezi. Tisztaságáért és megtestesült jóságáért több ország, köztük hazánk is védőszentjének választotta az Égi Királynét.

Szűz Mária tiszteletére egy rendkívüli emlékérem került kibocsátásra. Az emelkedett témához méltó tulajdonságokra az éremművészeti remekmű mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:  

·  Színtiszta aranyból (Au 999/1000) készült

·  A legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra

·  Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 2000 érem világszerte!

A kivételes kibocsátás előlapját az áldást osztó, fénysugarak által körbeölelt Szűz Mária alakja ékesíti, a hátlapon pedig a Patrona Hungariae, azaz a Magyarország védőszentje felirat, valamint a kereszténység szimbolikus motívumai jelennek meg.

Az éremművészeti alkotás különlegessége nem csupán gazdag szimbólumvilágában és nemesfémtartalmában rejlik. Jelentőségét tovább fokozza, hogy Szűz Máriát, a Magyarok Nagyasszonyát örökíti meg, akinek a legenda szerint első királyunk, Szent István életének utolsó perceiben oltalmára bízta az országot. 

Tegye teljessé éremtartó albumát, rendelje meg a színtiszta arany Szűz Mária emlékérmet!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2000 db
Előlap:
Szűz Mária
Hátlap:
A kereszténység szimbolius motívumai
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült Szűz Mária emlékérmet kedvező áron, mindössze 59 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Visszaküldési jog: Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.