Nemzetünk legősibb szövetsége, a vérszerződés

1 uncia tömör színezüst emlékérem 

Büszkén mutatjuk be Önnek a rendkívüli éremújdonságot, mely a legősibb, vérrel szentesített eskünkről emlékezik meg. A vérszerződés a magyarság történelmének fordulópontja, hiszen így került sor az első magyar fejedelem, Álmos megválasztására. A Vérszerződés érem 1 uncia tömör színezüstből készült, melynek tükörfényes ragyogását a legkiválóbb verdei minőség biztosítja.

Az érem elérhetősége szigorúan korlátozott, mindössze 999 példányban limitált világszerte, ráadásul egyedi sorszámozással készül, így az Ön példánya egyszeri és megismételhetetlen darab lesz.

Látványos motívumvilág

Az impozáns veret mesterien kidolgozott előlapja a festőóriás, Székely Bertalan Vérszerződés című freskóját örökíti meg 1 uncia színezüstön. A festmény központi motívumát a nagyszentmiklósi aranylelet értékes darabja, a Bikafejes ivóedény inspirálta, mely az érem hátlapján elevenedik meg. Az edényt ősmagyar motívumok és az esküt tett hét vezér legismertebb névsora fogja közre.

Az Ön AJÁNDÉKAI:

• Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, amely garantálja az érem eredetiségét, a verdei minőséget és a nemesfém tisztaságát
• Elegáns díszdoboz Társaságunk logójával

Lapozza végig a fenti galériát és tekintse meg a további látványos képeket és kiegészítőket!

Rendelje meg a tömör színezüstből készült Vérszerződés érmet, amely Öné lehet kedvező áron, 54 990 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet sorszámozása, minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után veheti kézbe és csodálhatja meg.

Ne hagyja ki a lehetőséget, adja le rendelését!

Az érem kézbesítése június közepén várható. 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
1 uncia (31,1 g)
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
999 példány
Előlap:
Székely Bertalan: Vérszerződés című festményéről vett jelenet, ősmagyar motívummal
Hátlap:
A festményen megjelenített ivóedény és a hét vezér legismertebb névsora
Kibocsátás:
2021
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Csontos Attila

Igen, megrendelem az 1 unciás színezüst Vérszerződés érmet 54 990 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megrendelésével a kiegészítőket ajándékba kapom.

Jelenlegi vásárlása nem jár további kötelezettséggel. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak fizetendő. 

Az érem kézbesítése június közepén várható.