Színarany érme világhírű motívummal

Carl Fabergé születésének 175. jubileumára

Egy kivételes színarany érmét szeretnénk a figyelmébe ajánlani, amely a világ egyik leghíresebb ékszerművésze, Carl Fabergé születésének 175. jubileuma alkalmából készült.

Mi teszi olyan különlegessé a színarany érmét? 

  • A Fabergé örökségét képviselő cég 2015-ben mély tiszteletük jeléül, a már meglévő cári tojások stílusában megalkotott egy új tojást, amelyet az érmen is láthatnak. A formáját egy gyöngy az osztrigában inspirálta.
  • A színarany érme a legkiválóbb verdei minőségben készült, tükörverettel.
  • Az érme hivatalos kibocsátás, amely a kibocsátó országban 2,5 dolláros névértékkel bír.
  • Az érme különleges 11 mm-es átmérőjével az egyik legkedveltebb színarany specifikációval büszkélkedhet

Összegyűjtöttünk 5 érdekfeszítő tényt, melyek biztosan Önt is ámulatba ejtik majd:

  • A világ legelső lenyűgöző Fabergé tojása II. Sándor orosz cár megrendelésére készült, aki fiatal feleségét szerette volna felvidítani vele.
  • Fabergé mester élete során összesen 69 tojást készített, ebből 50-et az orosz cári család részére.
  • Az 50 uralkodói tojásból 8 holléte ismeretlen. Az orosz forradalom hatására a cári család bukásakor szétszóródtak a világban.
  • Szinte hihetetlen, de 2014-ben egy amerikai fémhulladék-kereskedő egy bolhapiacon vásárolta meg az egyik aranytojást 13 300 dollárért, és nem vette észre, hogy mit talált.
  • Minden tojás elkészítése legalább egy évet vett igénybe. Egy magasan képzett iparosokból álló csapat teljes titokban dolgozott minden tojáson. Fabergé teljes szabadságot kapott a tojások megtervezésével és kivitelezésével, az egyetlen előfeltétel, hogy mindegyikben el kellett rejteni egy meglepetést.

Rendelje meg kedvező áron, mindössze 34 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség) a világhírű művész, Carl Fabergé munkásságának tiszteletére kibocsátott, hivatalos színarany (Au 999/1000) érmét, amelynek uralkodó oldalát a Fabergé tojás motívuma díszíti!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
legkiválóbb (tükörveret)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Névérték:
2,5 dollár
Kibocsátás éve:
2021

Igen, megrendelem a színarany, jubileumi Fabegé érmét kedvező áron, mindössze 34 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és a díszdobozt. 

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti me, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti az érmét. Ekkor annak árát visszatérítjük. 

Az érme várható szállítási ideje 2021. május vége.