Szigorúan korlátozott Szűz Mária emlékérem

Az első magyar emékérem méltányosan bányászott aranyból!

Mindenszentek közeledtével büszkén ajánljuk figyelmébe a méltányosan bányászott színtiszta aranyból készült Szűz Mária emlékérmet. Az érem a legelső "Fairmined", azaz tisztességes etikai elvek mentén bányászott anyagból készült emlékérem a magyar numizmatika történetében!

Szűz Mária a magyar nemzet védőszentje, keresztény hitünk meghatározó alakja, akit évezredek óta óriási tisztelet övez. A páratlan kibocsátás 1/10 uncia (3,11 gramm) tömör színaranyból idézi meg alakját.

A színarany érem igazán exkluzív, hiszen nemcsak az első magyar méltányosan bányászott aranyból készült kibocsátás, hanem szigorúan limitált példányszámban is készül. Az egész világon csak 499 darab érhető el – csupán pár kattintással most biztosíthatja saját példányát!

Ajándékaink és garanciáink Önnek:

Magyar Éremkibocsátó kft. - Szűz Mária emlékérem méltányosan bnyászott színaranyból!

  • Méltányosan bányászott színarany (Au 999/1000)
  • Rendkívül alacsony limitáció: mindössze 499 darab világszerte
  • A legkiválóbb verdei minőség: tükörveret
  • Kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában
  • AJÁNDÉK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, a Méltányos Bányászatot Igazoló Tanúsítvány és eredeti fából készült díszdoboz

Mitől lesz "méltányosan bányászott" az arany?

Az érem nem akármilyen aranyból készült! A méltányosan bányászott arany (angolul Fairmined gold) alapelve, hogy napjaink bányászatát biztonságosabbá és fenntarthatóbbá tegyük. A kistermelő bányák gyakran nehezen tudják méltányos áron eladni a nemesfémet, a bányamunkások sokszor egészségükre és környezetünkre veszélyes körülmények között élik mindennapjaikat. A méltányos bányászat eszméje, hogy támogassa ezen bányákat, hogy munkásaik jobb munkafeltételek között dolgozhassanak.

Vásárlásával Ön is hozzájárulhat a környezet és embertársaink védelméhez, és a biztonságos bányászat támogatásához. Egy igazán jó ügyet támogathat!

Tulajdonságok
Anyag:
Méltányos színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
18 mm
Súly:
3,11 g
Minőség:
Legkiválóbb
Limitáció:
499

Igen, megrendelem a méltányosan bányászott színaranyból készült Szűz Mária emlékérmet kedvező áron, mindössze 129 900 Ft-ért (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.