Koronázza meg Sorsfordító Magyarok gyűjteményét:

Gróf Széchenyi István emlékérem 24 karátos aranyból

Gróf Széchenyi Istvánt méltán nevezzük a mai napig a valaha élt legnagyobb magyarnak. A reformkor jeles alakjának érdemei szinte megszámlálhatatlanok: Neki köszönhetjük többek között a Magyar Tudományos Akadémiát, a Lánchidat, rendkívüli közlekedési és gazdasági fejlesztéseket, valamint a lóverseny és a kaszinó kultúrájának meghonosítását. Életművének jelentőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy szellemi hagyatékát hungarikummá nyilvánították.

A Széchenyi előtt tisztelgő remekmű kivételes tulajdonságai:

  • 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült

  • a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra

  • szigorúan korlátozva: mindössze 5 000 darab világszerte

Büszkén jelentjük be a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Magyar Éremkibocsátó Kft. együttműködését, melynek keretében született meg e rendkívüli emlékérem.

A Széchenyi életművéhez méltó módon színaranyból készült érem mellé ajándékba kézbesítjük az eredetiséget, valamint az együttműködést hitelesítő Tanúsítványt. Ez igazolja a védjegyoltalom alatt álló Széchenyi név, valamint a család grófi címerének használatát, melyet az Alapítvány most először engedélyezett.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg a szigorúan limitált színarany emlékérmet, amellyel megkoronázhatja Sorsfordító Magyarok gyűjteményét!

A Széchenyi család grófi címere

Széchenyi Tímea aláírása

Széchenyi Tímea
Az alapítvány elnöke

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból készült Gróf Széchenyi István emlékérmet kedvező áron 94 900 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Minőség:
Tükörveret
Átmérő:
18 mm
Limitáció:
5 000 darab
Súly:
1,2 g
Előlap:
Gróf Széchenyi István portréja
Hátlap:
A Széchenyi család grófi címere és jelmondata