Koronázza meg Talpra magyar gyűjteményét:

Petőfi Sándor érem színtiszta aranyból

Petőfi Sándor talán a legkivételesebb hazafi, hiszen a nagybetűs magyar Költőből vált a nemzet forradalmárává, s az 1848. március 15-ei események szinte egybeforrtak a nevével. Nem is csoda, hogy Petőfit máig nemzeti hősünkként tartjuk számon.

Születésének közelgő 200. évfordulója alkalmából egy színtiszta arany jubileumi érem került kibocsátásra, tisztelegve a rendkívüli életmű előtt. A veret a legkiválóbb verdei minőségben készült, így felülete tükörfényesen ragyog.

A remekmű kivételes tulajdonságai:

  • 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült

  • a legkiválóbb verdei minőségben került kibocsátásra

  • szigorúan korlátozva: mindössze 5 000 darab világszerte

  • Ajándékok az Ön számára: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas kísérőlevél

Az egyedülálló kibocsátás előlapján Petőfi harci öltözetben jelenik meg, kezében karddal, portréját pedig a kor elismert festője, Barabás Miklós alkotása inspirálta. A hátlapon a forradalom jelképeként kokárda motívum látható a Nemzeti dal kezdő sorával szegélyezve, valamint magyar huszárok kardjukkal vágják át a rabság láncait.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szigorúan limitált színarany érmet!

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült Petőfi Sándor emlékérmet kedvező áron 94 900 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
5 000 példány
Előlap:
Petőfi Sándor portréja harci öltözetben
Hátlap:
Az 1848-as forradalom jelképei
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.