Van Gogh világhírű remekműve 24 karátos aranyrúdon 

Örömmel ajánljuk figyelmébe a színarany Napraforgók rudat, mellyel méltó módon emlékezhet meg a világ egyik legkiemelkedőbb festőművésze, Vincent Van Gogh halálának 130. évfordulójáról. A legkiválóbb verdei minőségben készült numizmatikai különlegesség a nemzetközi kincsként megbecsült Napraforgók elnevezésű festmények egyikének egy részletét örökíti meg, mely által lehetősége nyílik az otthonában is megcsodálni a múzeumban őrzött remekművet.

Van Gogh művészetében kiemelkedő szerepet kaptak a napraforgók, két sorozat csendéletet, azaz összesen 12 festményt dedikált a sárga virágoknak.

Ne maradjon le a lehetőségről!

Rendelje meg mihamarabb a korlátozott, világszerte mindössze 9 999 példányban kibocsátott Napraforgók aranyrudat kedvező áron, 99 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség), hogy otthona kényelméből gyönyörködhessen Van Gogh mesterművében!

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (Au 999,9/1000)
Tömeg:
2,5 g
Minőség:
Tükörveret
Méret:
24 mm x 14 mm x 0,5 mm
Limitáció:
9 999
Kibocsátó:
Hollandia

Igen, megrendelem a színarany Napraforgók rudat kedvező áron, 99 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és a díszcsomagolást.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.