Kizárólag Társaságunk kínálatában:

Életre szóló ajándék egyenesen a Mikulástól!

Legyen az idei év más, mint a többi! Lepje meg gyermekeit, unokáit, szeretteit egy igazán különleges ajándékkal december 6-án, vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával: bemutatjuk büszkeségünket, a színarany érmét, amely a valódi lappföldi Mikulás Alapítványával együttműködésben született meg!

Miért éri meg megrendelnie a hivatalos színarany érmét?

  • 24 karátos színaranyból készült
  • A legkiválóbb verdei minőségben
  • Az érmével elküldjük Önnek az igazi Mikulás levelét, és annak magyar fordítását! 
  • Az érmét további ajándékként egy bársony borítású, elegáns díszdobozban, Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal együtt küldjük el Önnek


Felhívjuk figyelmét, hogy a Mikulás érméje kizárólag kínálatunkban érhető el, a jelenleg rendelkezésreálló készlet pedig rendkívül alacsony! Ne habozzon, rendelje meg mihamarabb!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2020
Kibocsátás:
2020
Névérték:
2,5 dollár
Kibocsátó:
Niue

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült érmét, amely a Mikulás Alapítvánnyal együttműködésben készült, kedvező áron, mindössze 39 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmét az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.