A történelem legnagyobb reneszánsz alkotója

Az olasz származású Leonardo da Vincit széles körben az egyik legnagyobb festőnek tartják és egyes vélemények szerint ő lehetett minden idők legműveltebb embere is. Művei és találmányai óriási hatást gyakoroltak a későbbi korokra, alkotásai a modernkori fizika, matematika, építészet és orvostudomány alapjaiként szolgálnak. Leghíresebb alkotása a párizsi Louvre-ban kiállított Mona Lisa, melyet egyesek a világtörténelem leghíresebb festményeként tartanak számon.

Az érme különlegessége az alábbiakban rejlik:

  • 24 karátos arany (Au 999/1000) érme
  • Hivatalos, fizetőeszköz a kibocsátó országban
  • A történelem egyik legnagyobb alkotóját és művészét ábrázolja
  • Legkiválóbb, tükörveret minőségben készült

A Leonardo da Vinci színarany érme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A kivételes technikai paraméterekkel rendelkező gyűjtemény előfizetőjeként, mindössze 18 995 Ft-ért lehet az Öné! (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség)

Éljen az "aranyat érő" lehetőséggel! Adja le megrendelését még ma!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany
Átmérő:
11 mm
Súly:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Kibocsátó:
Nigériai Szövetségi Köztársaság
Névérték:
100 Frank CFA
Kibocsátás éve:
2019
Hátlap:
Leonardo da Vinci portréja

A világ hét géniusza:
A történelem legnagyobbjai 24 karátos arany érméken megörökítve!

A  Leonardo da Vinci érme A világ hét géniusza kollekció nyitó eleme. A sorozat 7 olyan híres, történelmi személyt örökít meg 24 karátos arany érméken, akiknek nevét az egész világon ismerik rendkívüli teljesítményüknek köszönhetően! Mindegyik érme hivatalos kibocsátás, és a legkiválóbb verdei minőségben készült. 

A páratlan sorozatból mindössze 1500 teljes kollekció érhető el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában.

A sorozat gyűjtése során az alábbi kiegészítőket Ön AJÁNDÉKBA kapja:

  • Elegáns gyűjtői díszdobozt a sorozat látványos bemutatáshoz
  • Numizmatikai nagyítót az érmék motívumainak alapos megtekintéséhez
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, réztáblát és izgalmas háttértörténeti anyagot minden érméhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt, valamint névre szóló gravírozott réztáblát a gyűjteményhez

A sorozat előfizetőjeként a  Leonardo da Vinci színarany érmét kedvezményes áron, mindössze 18 995 Ft-ért szerezheti meg. (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 37 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Igen, megrendelem A világ hét géniusza kollekció első elemként a Leonardo da Vinci színarany érmét kedvezményes, 18 995 Ft-os áron.(+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) A sorozat következő színarany érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 37 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat első eleme átvételekor a postásnak fizetendő, a további érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, hét elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Ne feledje, amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

A díszdobozban – a kollekció 7 érméjén felül – egy színtiszta arany érme is helyet kap, mely a „legnagyobb magyarról”, Gróf Széchenyi Istvánról emlékezik meg. A színarany érme nem a kollekció része, azt a kollekció kiküldött érmeihez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!