Koronázza meg Talpra magyar gyűjteményét:

1848/49-es forradalom és szabadságharc érem színtiszta aranyból

Az 1848. március 15-ei forradalom és az azt követő szabadságharc a magyarság számára a nemzeti öntudat, az összefogás, a feltétel nélküli hazaszeretet és a szabadságvágy jelképe. Habár a szabadságharc elbukott, az események mégis elindították hazánkat a polgári átalakulás és fejlődés útján, és minden évben büszkén emlékezünk a hős magyar hazafiak külzdelmeire. Előttük tiszteleg egy rendkívüli, színtiszta aranyból készült kibocsátás.

A remekmű kivételes tulajdonságai:

  • 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült

  • a legkiválóbb verdei minőségben került kibocsátásra

  • szigorúan korlátozva: mindössze 5 000 darab világszerte

  • Ajándékok az Ön számára: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas kísérőlevél

Az egyedülálló kibocsátás előlapján a forradalmat szimbolizáló kokárda látható, az érem hátlapján pedig egy magyar huszár jelenik meg harci öltözetben, lovon jelképezve a szabadságharc csatáit.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szigorúan limitált színarany érmet!

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvező áron 94 900 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
5 000 példány
Előlap:
Kokárda
Hátlap:
Magyar huszár
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.