Beköszöntött 2019:
Legyen a saját szerencséjének kovácsa!

A 2019-es új esztendő alkalmából büszkén ajánljuk figyelmébe a magas tisztaságú sterling ezüstből (Ag 925/1000) kibocsátott szerencsehozó érmét, amelyet egy valódi lóhere berakás tesz igazán különlegessé. A káprázatos érme a legkiválóbb verdei minőségben készült, tükörverettel, mi több, 5 dolláros névértékével hivatalos fizetőeszköznek minősül a kibocsátó országban.

A természet csodája, hogy csupán minden tízezredik lóhere egyednek van 4 levele a megszokott 3 helyett – ezzel összhangban a páratlan éremművészeti alkotás is szigorúan limitált példányszámban került kibocsátásra: mindössze 2019 szerencsehozó érme érhető el az egész világon!
Magyar Éremkibocsátó Kft. - Szerencsehozó színezüst érme

Létezik-e szebb ajándék, mint a jó szerencse?

Lepje meg szeretteit, vagy váljon a saját szerencséjének kovácsává a szerencse jelképe és a nemes ezüst kombinációjának megszerzésével! Rendelje meg a rendkívüli érmeritkaságot kedvező áron, mindössze 34 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

 

Leírás
Anyag:
Ezüst (Ag 925/1000)
Minőség:
Legkiválóbb
Átmérő:
38,61 mm
Limitáció:
csak 2019 érme
Névérték:
5 dollár
Tömeg:
1 uncia
Kibocsátó:
Palau

Igen, megrendelem a tömör sterling ezüstből (Ag 925/1000) készült szerencsehozó érmét valódi négylevelű lóhere berakással, 34 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az éremművészeti különlegesség mellé ajándékba kapom a kifejezetten ehhez az érméhez készült díszdobozt, valamint az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.