Társaságunk és a Szent István-bazilika együttműködésének köszönhetően egy lélegzetelállító látványt nyújtó valódi éremművészeti különlegesség született meg, mely a budapesti székesegyház megújult Szűz Mária kápolnájának színpompás ablakát, a Szent István ablakot örökíti meg. Az érme igazi ritkaság, világszerte mindössze 300 példány és ebből is már csak az utolsó darabok érhetőek el.

A speciális verdei technológiával készült akril üveg berakásnak köszönhetően a színpompás művészeti alkotás valósághűen elevenedik meg a színtiszta ezüst érmébe ágyazva. A különleges formájú érme a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősül.

A lenyűgöző emlékérme a bazilika püspök-plébánosának ajánlásával készült!

Kivételes tulajdonságok, amiért megéri leadni megrendelését:

  • 60 gramm tömör színezüst (Ag 999/1000)
  • Rendkívüli formavilág: ragyogó akrilüveg berakás
  • Az érme hivatalos fizetőeszköz a kibocsátó országban
  • Kiváló verdei minőség
  • Szigorúan korlátozott példányszám: csak 300 érme világszerte!

Ne habozzon, legyen az Öné a Szent István-bazilika ékességét megörökítő, színezüstből készült tündöklő érme! Ne szalassza el a lehetőséget, rendelje meg a limitáció utolsó darabjainak egyikét mihamarabb!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst
Méret:
110 x 61 mm
Súly:
60 g
Minőség:
Verdefényes
Limitáció:
300
Kibocsátás:
2019
Kibocsátó:
Salamon-szigetek
Névérték:
5 dollár

Igen, megrendelem Szent István-bazilika ólomüveg ablaka alapján készült ezüst érmét 189 900 Ft-os kedvező áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé AJÁNDÉKBA kapom az exkluzív kiegészítőket, azaz a kiállító talpakat, az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és az elegáns díszdobozt.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon:

06 80 888 889

Díjmentesen hívható telefonszám

hétfőtől csütörtökig 9:00 - 17:00 között, pénteken 9:00 - 15:00 között