Szent István és Szűz Mária örök köteléke
Most először 5 uncia tömör színezüstön megörökítve

Szent Istvánt az egyik legnagyobb magyar királyunkként tiszteljük, neki köszönhetjük a keresztény magyar állam megalapítását. Életének alkonyán országunkat Szűz Mária oltalmába ajánlotta, mellyel örök kötelék fonódott közöttük. Ez a történelmi pillanat elevenedik meg az 5 uncia, azaz 155,5 gramm tömör színezüstből készült káprázatos érmen. Örömünkre szolgál, hogy azon ügyfeleink körében köszönthetjük Önt, akiknek lehetősége nyílik megszerezni a mindössze 499 kibocsátható érem egyikét!

A numizmatikai ritkaság államalapító királyunk örökségéhez méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 5 uncia, azaz 155,5 gramm tömör színezüst (Ag 999/1000)
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 499 érem világszerte
  • Egyedi sorszám az érem szegélyén
  • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • Exkluzív kiegészítők AJÁNDÉKBA 

A kivételes téma és az impozáns specifikáció már bizonyította népszerűségét numizmatikai körökben. Ne habozzon, rendelje meg mielőbb a több mint 155 gramm színezüstből készült érmet! Egészen biztos, hogy amint kezébe veszi, soha többé nem szeretne majd megválni tőle!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst
Súly:
5 uncia, 155,5 g
Átmérő:
65 mm
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
499
Kibocsátás éve:
2018
Éremművész:
Csontos Attila

Igen, megrendelem az 5 uncia színezüstből készült Szent István emlékérmet 179 900 Ft-os áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, a képes történeti leírást és az exkluzív díszdobozt. 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársunkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8.00 - 19.00 között, hétvégén 9.00 - 15.00 között.

*Díjmentesen hívható telefonszám