Szigorúan 999 szettre korlátozva világszerte - a készletek csaknem fele már elfogyott!

A Szentháromságot, más néven Ábrahám vendégszeretetét Andrej Rubljov alkotta meg a 15. században. Ez a híres műalkotás a három angyalt ábrázolja, akik meglátogatták Ábrahámot a mamréi tölgynél. A szimbolikával teli festményt széles körben a Szentháromság ikonjaként értelmezik, amely a lelki egység, a béke, a harmónia, a kölcsönös szeretet és az alázat megtestesítője.

Az eredeti művet jelenleg a moszkvai Tretyakov Galériában, az orosz nemzeti művészet legfontosabb múzeumában őrzik. Felbecsülhetetlen értékű ikon, amelyet évente ezrek látogatnak. Egyetlen magángyűjtő sem lesz képes a Szentháromság eredeti példányát birtokolni, de jelen ajánlatunk keretében Ön most megvásárolhatja ezt a szigorúan korlátozott színezüst érmét, melynek magja valódi tölgyfából készült, éppúgy, mint az eredeti alkotás, és amely a Szentháromság részletes, múzeumi minőségű, színes ábrázolását hordozza magán.

Vásárolja meg az első "Szentháromság" érmét, mely a történelmi ikon eredeti anyagából, tölgyfából készült színezüsttel keretezve!

Tulajdonságok
Anyag:
színezüst (999/1000)
Átmérő:
53 mm
Tömeg:
2x40 g
Minőség:
Proof
Limitáció:
2000
Kibocsátás:
2021
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
2x5 NZD
Különlegesség:
Tölgyfa berakás tamponnyomással

Igen, megrendelem a színezüst Szentháromság érmét kedvező áron, 119 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Ekkor annak árát visszatérítjük, amennyiben azt már kifizette.