Szent István Szűz Mária oltalmába ajánlja az országot
Benczúr Gyula impozáns festménye színezüstön megörökítve!

Államalapító királyunk, Szent István élete utolsó óráiban, 1038. augusztus 15-én országunkat Szűz Mária oltalmába ajánlotta, kijelölve Máriát hazánk védelmezőjévé és szimbolikus vezetőjévé. A legendás pillanatról a magyar történelmi festészet egyik legkiemelkedőbb alakja, Benczúr Gyula is megemlékezett egy magasztos oltárkép formájában, melyet a budapesti Szent István-bazilika számára készített a 20. század elején.

Megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk Önnek a 250 gramm súlyú színezüst puzzle érme szettet, mely 6, tökéletesen illeszkedő pénzérmén jeleníti meg Benczúr Gyula Szent István Szűz Mária oltalmába ajánlja az országot című lenyűgöző festményét! A érme szett a bravúros verdei technológiának köszönhetően élethűen jeleníti meg történelmünk legendás pillanatát! 

A kivételes szépségű érme szettből mindössze 399 példány került kibocsátásra az egész világon! A szettek mindegyike egyedi sorszámozással rendelkezik!

A lenyűgöző éremművészeti alkotás az alábbi kivételes tulajdonságokkal bír:

  • 250 gramm színezüst (Ag 999/1000)
  • Technikai bravúr: 6 érméből álló, sorszámozott puzzle szett
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 399 érme szett világszerte
  • Kiváló verdei minőség, színpompás technológia

Bővítse numizmatikai gyűjteményét a történelmünk legendás pillanatát megörökítő, 250 gramm színezüstből készült, exkluzív érme szettel! 

Leírás
Anyag:
Színezüst
Méret:
80,4 x 120,4 mm
Tömeg:
250 gramm
Limitáció:
399
Kibocsátás:
2018
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
6 dollár

Igen, megrendelem a színezüst Szent István Szűz Mária oltalmába ajánlja az országot puzzle érme szettet 249 900 Ft-os kedvező áron (+ 1 990 Ft csomagolási és postaköltség). A szett mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, a képes történeti leírást és a festmény képével díszített, elegáns díszdobozt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon:

06 80 888 998*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között,

hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám