230 ÉVE SZÜLETETT A LEGNAGYOBB MAGYAR

Gróf Széchenyi István születésének évfordulóján,
2021. szeptember 21-én kibocsátott színezüst érem!

230 éve, szeptember 21-én látta meg a napvilágot a valaha élt legnagyobb magyar, Gróf Széchenyi István. A reformkor jeles alakjának érdemei szinte megszámlálhatatlanok. Életművének jelentőségét bizonyítja, hogy szellemi hagyatékát hungarikummá nyilvánították.

Az évforduló alkalmából az idei évet a Gróf Széchenyi István életművét gondozó Gróf Széchenyi Család Alapítvány Széchenyi-évnek hirdette meg, Társaságunk pedig az Alapítvánnyal együttműködésben egy rendkívüli 1 uncia színtiszta ezüst emlékérem kibocsátásával tiszteleg a legnagyobb magyar életműve előtt.

Miben rejlik az érem különlegessége?

Az 1 unciás színezüst érem kibocsátására éppen Széchenyi születésének 230. évfordulóján, 2021. szeptember 21‑én fog sor kerülni. A verde aznap leáll a megszokott működésével, hogy kiemelt figyelmet szentelhessen eme páratlan éremművészeti alkotás kibocsátásának. Személyesen a verde igazgatója felügyeli majd, ahogy a világszerte mindössze 700 példányra korlátozódó limitációból az első 500 érmet ezen a kiemelt napon verik.

A kibocsátás napjáig Ön előrendelést adhat le, ráadásul bevezető áron 54 990 Ft‑ért, 59 990 Ft helyett!

Az exkluzív kibocsátás a legkiválóbb verdei minőségben készül, így a tükörfényes felületén tökéletesen rajzolódnak ki a Széchenyi életművét megörökítő motívumok. Ráadásul, minden egyes példány egyedi sorszámozással kerül kibocsátásra, így az Ön érme egyszeri és megismételhetetlen darab lesz. 

Exkluzív kiegészítők AJÁNDÉKBA

  • A grófi címerrel díszített egyedi doboz
  • Az érem eredetiségét, valamint az együttműködést igazoló tanúsítványok
  • Kisérőlevél Széchenyi Tímeától, A Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnökétől

Az érem szállítására várhatóan október közepén kerül sor.

A Széchenyi család grófi címere

legnagyobb magyarnak emléket állító érem különlegességét tovább emeli, hogy a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal együttműködésben született meg, az Alapítvány által meghirdetett Széchenyi-év alkalmából. A színezüst érem hátlapját a Széchenyi család grófi címere díszíti, melynek használatát a család most először engedélyezte.

Széchenyi Tímea aláírása

Széchenyi Tímea
Az alapítvány elnöke

Legyen az Öné az évforduló napján vert 500 darab érem egyike!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Súly:
1 uncia, azaz 31,1 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
700 példány
Kibocsátás:
Az első 500 példány kibocsátására 2021. szeptember 21-én kerül sor
Előlap:
Széchenyi életművét megörökítő motívumok
Hátlap:
A Széchenyi család grófi címere
Éremművész:
Csontos Attila

Igen, megrendelem az 1 uncia színezüst Gróf Széchenyi István érmet bevezető áron, 54 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának fizetendő. 

Az érem kibocsátására 2021. szeptember 21-én kerül sor. Az érmet annak sorszámozása, minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után kapom kézhez, várhatóan október közepén.

Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.