Színarannyal bevont jubileumi érem

A Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal együttműködésben

230 éve látta meg a napvilágot a valaha élt legnagyobb magyar, Gróf Széchenyi István. A reformkor jeles alakjának érdemei szinte megszámlálhatatlanok. Neki köszönhetjük többek között a Magyar Tudományos Akadémiát, a Lánchidat, rendkívüli közlekedési és gazdasági fejlesztéseket, valamint a lóverseny és a kaszinó kultúrájának meghonosítását. Életművének jelentőségét bizonyítja, hogy szellemi hagyatékát hungarikummá nyilvánították.

Az évforduló alkalmából az idei évet a Gróf Széchenyi István életművét gondozó Gróf Széchenyi Család Alapítvány Széchenyi-évnek hirdette meg.

Büszkén jelentjük be az Alapítvány és a Magyar Éremkibocsátó Kft. együttműködését, melynek keretében megszületett a kiváló verdei minőségben kibocsátott Gróf Széchenyi István emlékérem.

A jeles évfordulóhoz méltó módon a színarannyal bevont érem mellé ajándékba kézbesítjük az együttműködést hitelesítő Tanúsítványt. Ez igazolja a védjegyoltalom alatt álló Széchenyi név, valami a család grófi címerének használatát, melyet az Alapítvány most először engedélyezett.

Rendelje meg kedvező áron, 11 990 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség) a színarannyal bevont, kiváló verdei minőségben készült Gróf Széchenyi István emlékérmet!

A Gróf Széchenyi István éremből a háztartásonként rendelhető maximális mennyiség 5 db. Kérjük, háztartásonként csak egy megrendelést adjon le. Rendkívüli igény esetén keresse Ügyfélszolgálatunkat.

A Széchenyi család grófi címere

legnagyobb magyarnak emléket állító érem különlegességét tovább emeli, hogy a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal együttműködésben született meg, az Alapítvány által meghirdetett Széchenyi-év alkalmából. A színarany bevonatú érem hátlapját a Széchenyi család grófi címere díszíti, melynek használatát a család most először engedélyezte.

Széchenyi Tímea aláírása

Széchenyi Tímea
Az alapítvány elnöke

Rendelje meg most!

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
24 karátos arany (Au 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
26 g
Minőség:
Kiváló verdei minőség
Előlap:
Gróf Széchenyi István leghíresebb portréja
Hátlap:
A Széchenyi család grófi címere

Igen, Ön megrendeli a Gróf Széchenyi István érmet kedvező áron, 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettséggel, sem kockázattal, mivel az a vonatkozó jogszabályok szerint a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhető. Az érem árát ne most küldje el, az a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 21 napon belül fizetendő. 

Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.