230 ÉVE SZÜLETETT A LEGNAGYOBB MAGYAR

1 kg színezüst jubileumi érem a Széchenyi családdal együttműködésben

230 éve, szeptember 21-én látta meg a napvilágot a valaha élt legnagyobb magyar, Gróf Széchenyi István. A reformkor jeles alakjának érdemei szinte megszámlálhatatlanok. Neki köszönhetjük többek között a Magyar Tudományos Akadémiát, a Lánchidat, rendkívüli közlekedési és gazdasági fejlesztéseket, valamint a lóverseny és a kaszinó kultúrájának meghonosítását. Életművének jelentőségét bizonyítja, hogy szellemi hagyatékát hungarikummá nyilvánították.

Az évforduló alkalmából az idei évet a Gróf Széchenyi István életművét gondozó Gróf Széchenyi Család Alapítvány Széchenyi-évnek hirdette meg, Társaságunk pedig egy rendkívüli 1 kg színtiszta ezüst emlékérem kibocsátásával tiszteleg a legnagyobb magyar életműve előtt.

Tekintse meg a grandiózus éremről készült videót!

A kibocsátás lélegzetelállító 100 mm-es átmérővel bír, és a legkiválóbb verdei minőségben készült, így a tükörfényes felületén tökéletesen rajzolódnak ki a Széchenyi életművét megörökítő motívumok. Ráadásul, minden egyes példány egyedi sorszámozással kerül kibocsátásra, így az Ön érme egyszeri és megismételhetetlen darab lesz. A veret igazi ritkaság, hiszen elérhetősége mindösszesen 230 példányban limitált.

Exkluzív kiegészítők AJÁNDÉKBA

  • A grófi címerrel díszített egyedi doboz
  • Az érem eredetiségét, valamint az együttműködést igazoló tanúsítványok
  • Látványos kiadvány Széchenyi életművéről
  • Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnökének saját kezűleg aláírt levele
A Széchenyi család grófi címere

legnagyobb magyarnak emléket állító érem különlegességét tovább emeli, hogy a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal együttműködésben született meg, az Alapítvány által meghirdetett Széchenyi-év alkalmából. A színezüst érem hátlapját a Széchenyi család grófi címere díszíti, melynek használatát a család most először engedélyezte.

Széchenyi Tímea aláírása

Széchenyi Tímea
Az alapítvány elnöke

Ne habozzon, ragadja meg a lehetőséget és váljon Ön is a mindössze 230 érem egyikének büszke tulajdonosává!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
100 mm
Súly:
1 kg
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
230 példány
Kibocsátás:
2021
Előlap:
Széchenyi életművét megörökítő motívumok
Hátlap:
A Széchenyi család grófi címere
Éremművész:
Csontos Attila

Igen, megrendelem az 1 kg színezüst Gróf Széchenyi István érmet 1 090 000 Ft-os kedvező áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. Az érem megrendelésével a kiegészítőket ajándékba kapom. 

Az 1 kg színezüst Gróf Széchenyi István éremre részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, amennyiben Ön élni szeretne ezzel, keresse telefonon ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségen:

Rendelésfelvételi vonal: 06 80 888 889

(H–CS: 9.00 – 17.00 között, P: 9.00 – 15:00 között)