Színezüst Sas érme 2 uncia színezüstből, fekete tükörveret minőségben!

A legújabb technológia és egy örökzöld téma találkozása

Büszkén ajánljuk figyelmébe a fenséges sas érmeritkaságot, melyet a rendkívüli smartminting© verdei technológia hívott életre. 

Mi az a smartminting©, és miért olyan különleges? 

A smartminting® egy forradalmi eljárás a modern éremművészetben, amely alig pár éve elérhető a numizmatikai piacon. A szó legszorosabb értelmében feszegeti a technológiai határokat, előmozdítva új sztenderdek létrehozását az emlékérme kibocsátás területén. 

  • Lenyűgöző
    A smartminting© legnagyobb előnye kétségtelenül a drámai és felülmúlhatatlan dombormagasság, valamint a rendkívül összetett részletek kombinációja. Míg a hagyományos verdei eljárások több nyersanyagot (nagyobb súlyt) igényelnek az érmemagasság növeléséhez, a smartminting© érmék anélkül teszik ezt elérhetővé, hogy több alapanyagra lenne szükség.

  • Hatalmas
    A smartminting© módszer akár 183%-ra növelheti az átlagos érmefelület méretét ott, ahol a motívumvilág és a művészi kivitelezés ezt megkívánja.

  • Könnyű súlyú kibocsátások
    A smartminting© lehetővé teszi a szabványos átmérővel rendelkező érmék sokkal könnyebb kiadásainak gyártását, amely így kevesebb nyersanyagot igényel, így a gyűjtők számára könnyedébben megfizethető.


Ezen a vilászerte mindössze 999 példányban készült, szigorúan limitált emlékérmén ritka fekete tükörveret kivitelezéssel jelenik meg a madarak királya, a fenséges sas motívuma. Az érme 1000 togrog névértékével a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősül. 

Igen, megrendelem az exkluzív fekete tükörverettel készült, színezüst Fenséges Sas érmét 109 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint egy izgalmas kísérőlevelet.

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között,

hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám

Tulajdonságok
Anyag:
színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Minőség:
fekete tükörveret
Tömeg:
62,2 g (2 uncia)
Limitáció:
999 érme világszerte
Névérték:
1000 togrog
Kibocsátás:
2020
Kibocsátó:
Mongólia