Hivatalos olimpiai arany érme

Beköszöntött a világ legrangosabb sporteseménye, amelyre négy éve vártunk: a XXXI. Nyári Olimpiai Játékok, amelynek idén első alkalommal Dél-Amerika, pontosabban Rio de Janeiro ad otthont. A jeles alkalom tiszteletére örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző arany érmét, amely Brazília egyik első hivatalos olimpiai kibocsátásaként rendkívüli numizmatikai értékkel bír. A 900/1000-es tisztaságú aranytartalom mellett figyelemreméltó az érme állapota is, hiszen a legkiválóbb verdei minőségben, mesteri színvonalon került kibocsátásra.

Az arany érme szigorúan korlátozott példányszámban érhető el, mindössze 5000 példány készült világszerte!

A hivatalos brazil arany érmét
Ön látványos díszcsomagolásban kapja kézhez:

Értékes AJÁNDÉK kiegészítők:

  • Luxuskivitelű díszdoboz, amely kifejezetten az olimpiai érmék tárolására készült
  • Az olimpia hivatalos emblémájával ellátott kapszula, amely további garanciát nyújt az érme eredetiségére
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány (angol nyelvű)
  • Izgalmas tájékoztató leírás, amely feleleveníti az olimpia történetét és a legemlékezetesebb pillanatokat

Ne habozzon, csatlakozzon a kiváltságos érmetulajdonosok köréhez és rendelje meg a hivatalos brazil olimpiai arany érmét mihamarabb!

Tulajdonságok
Anyag:
Magas tisztaságú arany (Au 900/1000)
Előlap:
Az egyik legősibb olimpiai sportág, a futás, köriratban az olimpia mottója: „Citius, Altius, Fortius” (Gyorsabban, magasabbra, erősebben)
Hátlap:
Az olimpia hivatalos emblémája, a Megváltó Krisztus szobra, feliratban az érme névértéke és a kibocsátó ország
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)
Átmérő:
16 mm
Tömeg:
4,4 g
Kibocsátó ország:
Brazília

Igen, megrendelem a hivatalos brazil olimpiai arany érmét  219 900 Ft-os kedvező áron  (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, ez az összeg a küldemény átvételekor a postásnak fizetendő. A számlát a küldeményhez csatolva kapja meg. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.