Albert Einstein, a modern tudományos világ úttőrője

Különleges emlékérme a Nober-díjas fizikus tiszteletére

Kereken 100 éve, 1919-ben Arthur Eddington brit csillagász megfigyelése által széles tudományos körben is elfogadták a Nobel-díjas fizikus, Albert Einstein általános relativitás elméletét. Einstein ezzel maradandó mérföldkövet alkotott a modern fizika terén, és gyökeresen átalakította a világegyetemről alkotott felfogásunkat.

Az elmélet meghökkentő megállapításokat tartalmazott, amely többnyire ellenkezett a mindennapi tapasztalatokkal. Legfontosabb következménye a térről és időről korábban magától értetődően elfogadott képzetek megváltoztatása volt: eszerint az idő nem mindenki számára telik egyformán, múlásának tempója szintén függ a sebességtől.

A 100. évforduló tiszteletére megalkotott emlékérmét az alkalomhoz méltó módon színtiszta aranyból (Au 999/1000) bocsátották ki. A legkiválóbb verdei minőségben készült érmeritkaság a kibocsátó országban hivatalos fizetőeszköznek minősül, és világszerte mindössze 1 500 darab
 érhető el belőle!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Színarany érme díszdobozban Einstein emlékére

Leírás
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
1500
Kibocsátás:
2019
Névérték:
2,5 dollár
Kibocsátó:
Niue

Igen, megrendelem a színaranyból kibocsátott, Albert Einstein relativitás elméletének 100. évfordulójára készült érmét 29 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.