222 éve született Kossuth Lajos

A nemzeti függetlenség élharcosa 24 karátos arannyal bevont emlékérmen

Kevesekről mondható el, hogy annyit tettek hőn szeretett hazájukért, mint a 19. század karizmatikus alakja, Kossuth Lajos. A reformkor és az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeinek egyik legjelentősebb alakja életét a nemzeti függetlenségünk kivívásának szentelte. Korának legismertebb magyar személyisége volt nemzetközi szinten is, s a magyarság soha nem múló tisztelettel emlékezik rá mind a mai napig.

Az érem kivételes tulajdonságai:

 • Színarany (Au 999/1000) bevonat
 • Kiváló verdei minőség és részletgazdag kidolgozás
 • Az érem előlapját a kivételes hazafiról készült híres portréfestmény díszíti

A 222 éve született Kossuth Lajos előtt tisztelgő emlékérem a legjelentősebb reformereinknek emléket állító Sorsfordító Magyarok kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a Kossuth Lajos emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért lehet az Öné (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, váljon Ön is a Kossuth Lajos
 emlékérem büszke tulajdonosává!

trust_badges

A reformkor legnagyobbjai színarannyal bevont érmeken

A reformkor legkiemelkedőbb alakjaira máig nemzeti példaképeinkként tekintünk. Hazánkért való tenni akarásuk jelképeként a NEMZET betűi elevenednek meg egy-egy róluk megemlékező, portréjukkal díszített érmen. Kossuth Lajos, Deák Ferenc, Petőfi Sándor és a legjelentősebb reformereink előtt tiszteleg a Sorsfordító Magyarok kollekció.

szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el. 

Gyűjtse össze a „NEMZET” nagyjait! A 6 emlékérmet felvonultató sorozat a reformkor legjelentősebb személyiségeiről emlékezik meg. Az egyes érmek szívében egy-egy betű kapott helyet, melyek összeolvasva a NEMZET szót adják.

 • N - Kossuth Lajos, a függetlenség élharcosa 
 • E - Deák Ferenc, a haza bölcse
 • M - Petőfi Sándor, a forradalmár költő
 • Z - Gróf Batthyány Lajos, az első miniszterelnökünk
 • E - Báró Wesselényi Miklós, az árvízi hajós
 • T - Kölcsey Ferenc, a Himnusz írója

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:  

 • Éremtartó albumot az éremművészeti alkotások látványos tárolásához és bemutatásához
 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
 • Izgalmas háttértörténeti leírást a reformerek életútjáról
 • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 6 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap. A színarany érem nem a kollekció része, azt a küldeményekhez mellékelt megrendelő kártyával lehet majd megrendelni!

Ajánlatunk keretében a Kossuth Lajos emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-os áron szerezheti meg (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 12 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, váljon Ön is a Sorsfordító Magyarok kollekció büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem a Sorsfordító Magyarok kollekció első elemeként a Kossuth Lajos emlékérmet kedvezményes áron, 6 495 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 12 990 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 6 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Kiváló
Átmérő:
38,61 mm
Limitáció:
10 000 teljes kollekció
Tömeg:
26 g
Előlap:
Kossuth Lajos portréja
Közös hátlap:
A reformkor momentumai és eredményei a Széchenyi család grófi címerének keretébe foglalva