Puskás Ferenc - Az egyik legismertebb magyar
A legendás labdarúgó emlékére kibocsátott színezüst bevonatú érem!

Puskás Ferenc, közismert becenevén Puskás Öcsi, nem csupán hazánkban tett szert méltán kiérdemelt hírnévre, a labdarúgás szerelmesei világszerte csodálattal tekintenek személyére. Minden idők legsikeresebb magyar labdarúgó-válogatottja, az Aranycsapat kapitányaként elsöprő sikereket hozott hazánknak, később pedig a világ egyik legnevesebb csapatában, a spanyol Real Madridban játszott közel tíz évig.

A karrierje során szerzett bajnoki címeket és kitüntetéseket szinte véget nem érően lehetne sorolni, kimagasló tehetségének elismerése azonban nem ért véget az ikonikus sportoló halálával. Neve egészen napjainkig megtalálható a világ legjobb focistáit felsoroló listák élén.

A Puskás Ferenc világszerte elismert munkássága előtt tisztelgő emlékérem igazi különlegesség a labdarúgás és az éremművészet iránt rajongók számára!

A numizmatikai alkotás impozáns tulajdonságai:

  • Színezüst bevonat
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségnek, a tükörveretnek köszönhetően ragyogó ezüstfényben tündököl
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány AJÁNDÉKBA

Ne habozzon, adja le rendelését még ma a színezüst bevonatú Puskás Ferenc emlékéremre, hogy Ön is megemlékezhessen a valaha élt leghíresebb magyar labdarúgóról!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Előlap:
Puskás Ferenc portréja
Hátlap:
Szimbolikus életfa motívum
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színezüst bevonatú Puskás Ferenc emlékérmet kedvező áron 6 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. 

Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.