Koronázza meg Nemzetünk forradalmai gyűjteményét:

Nemzeti dal 14 karátos arany érem!Nemzeti dal

A nemzetünk forradalmár költőjeként ismert Petőfi Sándor egyik legismertebb költeménye a Nemzeti dal, amely valamennyi magyar számára a szabadság iránti rendíthetetlen vágy jelképévé vált. Hazafias költészetünk egyik legemlékezetesebb darabja, melynek tartalma ösztönösen ragadja meg és fogja össze azokat a pontokat, melyeket a magyar nép magáénak vall: a hősi múltat, a nemes eszméket és a reményt egy szebb jövőre.

Az egyedülálló kibocsátás előlapján a lelkes forradalmi tömeg előtt szavaló Petőfi Sándor alakja jelenik meg, míg a hátlapot a szabadság metaforájaként egy láncot kettévágó kard képe díszíti.

A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:  

  • 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült numizmatikai alkotás!
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 999 darab érhető el világszerte!

Tegye teljessé most éremtartó albumátrendelje meg a tündöklő aranyból készült Nemzeti dal emlékérmet!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Nemzeti dal

Tulajdonságok
Anyag:
14 karátos arany
Átmérő:
18 mm
Súly:
2 gramm
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
999
Kibocsátás:
2018
Előlap:
A szavaló Petőfi Sándor a lelkes forradalmi tömeg előtt
Hátlap:
Láncot kettévágó kard
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a 14 karátos aranyból (Au 585/1000) készült Nemzeti dal emlékérmet kedvező áron 59 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Az érmet az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére.