200 éve született Petőfi Sándor - A forradalmár költő és hős szerelmes
24 karátos arannyal bevont emlékérem

A modernkori magyar irodalomtörténet egyik legkimagaslóbb alakja a márciusi ifjak vezére, Petőfi Sándor volt, aki az 1848-49-es forradalmi események hazai színterének emblematikus alakjává vált, és aki a hazaszeretet eszméjétől fűtve életét áldozta a szabadságért. Patrióta versei mellett híres volt szerelmi költészetéről is: Petőfi az első magyar költőnk, aki Szendrey Júliához írt verseivel megteremtette a hitvesi költészet fogalmát.

Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a Petőfi Sándor előtt tisztelgő érem a forradalmár és hős szerelmes költőhöz méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • színtiszta arany (Au 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem aranyfényben pompázik.
  • A numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.

 A  Petőfi Sándor emlékérem a nemzetünk kiválóságait csokorba gyűjtő Nagy magyarok kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Petőfi Sándor emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el. 

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Súly:
28 gramm
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
Petőfi Sándor portréja és kézjegye
Közös hátlap:
Szimbolikus életfa motívum
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Nagy magyarok kollekció
A legkiválóbb magyarok tiszteletére

A Petőfi Sándorra emlékező színarannyal bevont érem a gyűjtők körében kivételes népszerűségnek örvendő Nagy magyarok sorozat nyitó darabja. Kétség sem fér hozzá, hogy a neves forradalmár a nemzeti múltunk legnagyobb alakjai közé tartozik, azonban történelmünk rajta kívül is bővelkedik olyan uralkodókban, államférfiakban, művészekben és tudósokban, akik az elmúlt évezredben naggyá tették hazánkat.

A Nagy magyarok nevet viselő éremgyűjtemény olyan jeles személyiségekről emlékezik meg színarannyal bevont érmeken mint például államalapító királyunk, Szent István, a világhírnévnek örvendő magyar festő, Munkácsy Mihály vagy a híres zeneszerző, Liszt Ferenc. A káprázatos érmek motívumai a világszerte elismert ifj. Szlávics László szobrász és éremművész munkáját dicsérik.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket: 

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Nagy magyarok kollekció

 Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas életrajzi leírást a sorozat minden eleméhez

 Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

• Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához

 

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Petőfi Sándor emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-os áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 12 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok értelmében a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a nemzetünk nagyjait felsorakoztató gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem a Nagy magyarok kollekció első elemeként a színarannyal bevont Petőfi Sándor emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 12 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. A vonatkozó jogszabályok értelmében bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.