Humanium éremkülönlegesség színarany bevonattal

A Nobel-békedíjhoz hasonlóan a mai napon bemutatott érmet is a Norvég Pénzverde bocsátotta ki, szigorúan limitált példányszámban. 

Ön hallott már a humániumról?

Az érem alapanyaga egy rendkívüli innováció eredménye, a humánium, amely olyan fémek összefoglaló neve, melyeket a háborús zónákban lefoglalt illegális fegyverek beolvasztásából nyernek ki. Keresve sem találhatnánk a humániumnál megfelelőbb anyagot a béke medáljának előállításához.

Az érem a témához méltó módon 24 karátos színarany bevonatot kapott, mely a Fairmined, azaz méltányos bányászat keretében került kitermelésre. 

A páratlan kibocsátás kivételes tulajdonságokkal bír:

  • Méltányosan bányászott színarany bevonattal gazdagítva
  • Hatóságok által lefoglalt, illegális fegyverek beolvasztásával nyert érme
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 2022 érem került kibocsátásra

A méltányosan bányászott színarannyal bevont Béke érmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, Humánium Eredetiségét Igazoló Tanúsítvánnyal, Humánium érmekártyával és izgalmas háttértörténeti anyaggal együtt küldi el Önnek elegáns érmetartó dobozban, 39 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Rendelje meg a Béke tematikájában elkészített különleges éremművészeti kibocsátást!

Tulajdonságok
Anyag:
Humánium (Hu)
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
38,6 mm
Tömeg:
17 g
Limitáció:
2022 világszerte
Kibocsátás:
2022
Kibocsátó:
Norvégia

Igen, megrendelem a humániumból készült, Fairmined színarannyal bevont Béke érmet 39 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Ekkor annak árát visszatérítjük. 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között,

hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám