100 éve Trianon, 1000 éve magyarok 
Jubileumi emlékérem méltányosan bányászott arannyal bevonva

A 100 évvel ezelőtt aláírt trianoni békeszerződés drasztikusan átrajzolta az egykori Magyar Királyság határait. 1920-tól kezdődően minden addiginál fontosabbá vált a határokon átívelő nemzeti összetartozás.

Rendkívüli kibocsátásunkkal a 100 év után is töretlen nemzeti összetartozás eszméje előtt tisztelgünk, mely minden magyar szívében él. A téma fontosságához méltó módon különleges emlékérmünk rendkívüli, méltányosan bányászott színarany bevonatot kapott.

A méltányos bányászat lényege, hogy biztonságosabb és fenntarthatóbb körülményeket biztosítson a nemesfém kitermelés során, ezzel óvva embertársainkat és a környezetet. Az erre a célra kialakított ún. „Fairmined-sztenderd” szigorú követelményei garantálják, hogy az Összetartozás érem bevonatához használt arany fenntartható, felelős forrásból származik!

Szerezze meg a káprázatos emlékérmet mielőtt elfogy a szigorúan korlátozott példányszám! Legyen Öné a mindössze 20 000 érem egyike!

A méltányosan bányászott színarannyal bevont káprázatos Összetartozás emlékérem 6 990 Ft-ért lehet az Öné (+990 Ft csomagolási és postaköltség), melyet minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után várhatóan november második felében kap kézhez.

Szerezze meg Ön is a különleges emlékérmet! 

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
Méltányosan bányászott színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség
Átmérő:
38,61 mm
Súly:
26 g
Limitáció:
20 000
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsáó Kft.
Éremművész:
Csontos Attila
Előlap:
Az angyalok összetartják, a turul pedig vigyázza a szétválasztott magyar vidéket
Hátlap:
Hungária istennő és az elcsatolt területek

Igen, megrendelem a méltányosan bányászott színarannyal bevont Összetartozás érmet 6 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet a vonatkozó jogszabályok értelmében az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részéreA termék árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 21 napon belül kell befizetnem.

Az érmet minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után várhatóan november második felében kapom kézhez.

Amennyiben egynél több Összetartozás érmet szeretne rendelni, kérjük, tárcsázza díjmentesen hívható ügyfélszolgálatunkat: 06 80 888 889. Jelenleg az érem csak magánszemélyek számára elérhető.