100 éve Trianon, 1000 éve magyarok 
Jubileumi emlékérem méltányosan bányászott arannyal bevonva

A 100 évvel ezelőtt aláírt trianoni békeszerződés drasztikusan átrajzolta az egykori Magyar Királyság határait. 1920-tól kezdődően minden addiginál fontosabbá vált a határokon átívelő nemzeti összetartozás.

Rendkívüli kibocsátásunkkal a 100 év után is töretlen nemzeti összetartozás eszméje előtt tisztelgünk, mely minden magyar szívében él. A téma fontosságához méltó módon különleges emlékérmünk rendkívüli, méltányosan bányászott színarany bevonatot kapott.

A méltányos bányászat lényege, hogy biztonságosabb és fenntarthatóbb körülményeket biztosítson a nemesfém kitermelés során, ezzel óvva embertársainkat és a környezetet. Az erre a célra kialakított ún. „Fairmined-sztenderd” szigorú követelményei garantálják, hogy az Összetartozás érem bevonatához használt arany fenntartható, felelős forrásból származik!

Szerezze meg a káprázatos emlékérmet mielőtt elfogy a szigorúan korlátozott példányszám! Legyen Öné a mindössze 20 000 érem egyike!

Ne habozzon, éljen a bevezető ár nyújtotta kedvezménnyel és adja le megrendelését mielőbb! A méltányosan bányászott színarannyal bevont Összetartozás emlékérem különleges ajánlatunk keretében 4 990 Ft-os bevezető áron lehet az Öné 6 990 Ft helyett (+990 Ft csomagolási és postaköltség). A bevezető ár 2020. október 15-ig beérkező megrendelés esetén
érvényes. Az érmet minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után várhatóan október közepén veheti kézbe és csodálhatja meg.

Szerezze meg a különleges érmet bevezető áron! 

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
Méltányosan bányászott színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség
Átmérő:
38,61 mm
Súly:
26 g
Limitáció:
20 000
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsáó Kft.
Éremművész:
Csontos Attila
Előlap:
Az angyalok összetartják, a turul pedig vigyázza a szétválasztott magyar vidéket
Hátlap:
Hungária istennő és az elcsatolt területek

Igen, megrendelem a méltányosan bányászott színarannyal bevont Összetartozás érmet bevezető áron, 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmet a vonatkozó jogszabályok értelmében az átvételtől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részéreA termék árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 21 napon belül kell befizetnem.

Az érmet minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után várhatóan október közepén kapom kézhez.

Amennyiben egynél több Összetartozás érmet szeretne rendelni, kérjük, tárcsázza díjmentesen hívható ügyfélszolgálatunkat: 06 80 888 889. Jelenleg az érem csak magánszemélyek számára elérhető.