60 éve iktatták be az USA legnépszerűbb elnökét:

Hivatalos féldolláros John F. Kennedy tiszteletére!

Kereken 60 évvel ezelőtt lépett hivatalba az USA azóta is legnépszerűbb elnöke, a tragikus sorsú John F. Kennedy. A  személye és öröksége előtt tisztelgő ikonikus féldolláros az Amerikai Egyesült Államok kormányának hivatalos kibocsátása, mely kizárólagosan az elnök és a kongresszus jóváhagyásával láthatott napvilágot.

A világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendő, fél dollár névértékű hivatalos emlékérmét különleges ajánlatunk keretében most Ön is megszerezheti!

Legyen Ön is a legendás amerikai elnököt mintázó hivatalos emlékérme büszke tulajdonosa mindössze 5 990 Ft-ért!

Az Amerikai Egyesült Államok amellett, hogy a világ vezető valutájának büszke kibocsátója, számtalan legendás, ikonikus emlékérmével gazdagította a numizmatika palettáját. Közülük az egyik legkeresettebb a 400 ezrelékes ezüst tartalommal bíró, az USA legnépszerűbb elnökének tartott John F. Kennedy tiszteletére kibocsátott emlékérme.

Hogy döntését megkönnyítsük, megrendelése esetén a hivatalos John F. Kennedy féldollárt AJÁNDÉK Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, valamint egy izgalmas háttértörténeti anyag kíséretében juttatjuk el Önhöz az érme minőségellenőrzését és szakszerű csomagolását követően.

Ne késlekedjen! Helyezze a kosarába és rendelje meg most!

Tulajdonságok
Névérték:
1/2 USA dollár
Kibocsátó:
USA kormánya
Anyag:
400/1000 ezüst, 600/1000 réz
Kibocsátás éve:
1965-1970
Átmérő:
30,61 mm
Súly:
11,5 g
Minőség:
Verdefényes
Előlap:
John F. Kennedy profilképe
Hátlap:
Elnöki pecsét

Igen, megrendelem a John F. Kennedy féldollárost 5 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a vonatkozó jogszabályok szerint a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érme árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 21 napon belül kell befizetnem.

Az érmét minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után kapom kézhez.

Amennyiben egynél több Kennedy féldolláros érmét szeretne rendelni, kérjük, tárcsázza díjmentesen hívható ügyfélszolgálatunkat: 06 80 888 889. Jelenleg az érme csak magánszemélyek számára elérhető.