Eredeti Árpád-házi kincs az Ön otthonában
II. Béla ezüst dénárja, egyenesen a 12. századból!

II. Béla ezüst pénze egy eredeti ezüst dénár, amely közel 900 éve készült! Habár szakértők egy része „anonim” dénárként hivatozik rá, a széles körben elfogadott nézet, hogy az érme kibocsátója a magyar történelem legdicsőbb uralkodóházának sarja, Árpád-házi királyunk, II. Béla nevéhez köthető.

Nincs annál izgalmasabb, mint az eredeti történelmi pénzérmék felfedezése! Bizonyára Ön is büszkén gyarapítaná gyűjteményét eredeti történelmi érmékkel, amelyek hazánk viharos történelmének örök érvényű lenyomatai!

Váljon Ön is a legendás magyar történelem valódi részesévé és szerezze meg saját eredeti példányát 19 990 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség)!

Azt gondolja, ilyen kedvező áron nem tehet szert egy történelmi érmére, amely ráadásul ezüstből készült?

Annak érdekében, hogy minden kétségét elűzzük, megrendelése esetén II. Béla ezüst dénárját AJÁNDÉK Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és szakértő által írt háttértörténeti anyaggal együtt küldjük el Önnek. A kísérőlevélhez a történelmi és éremtani háttéranyagot Kovács Enikő, a Magyar Nemzeti Múzeum Éremtárának régész-numizmatikusa szolgáltatta. Az érmék eredetiségét továbbá Lengyel András, numizmatikával magas szinten foglalkozó szakember vizsgálta és garantálja, aki több mint 20 éves árverési tapasztalattal bír, továbbá a Pannonia Terra Numizmatika tulajdonosa és az nagysikerű Ezüstkönyv kiadványok szerzője.

Küldje el mielőbb megrendelését, hiszen az érme történelmi mivoltából adódóan korlátozott példányszámban érhető el! Megrendelése esetén a közel 900 éves ezüst pénzt minőségellenőrzése és szakszerű csomagolása után juttatjuk el Önhöz.

Szerezze meg Ön is saját Árpád-ház korabeli kincsét! 

Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst
Minőség:
Kiváló
Numizmatikai azonosítók::
Corpus: 90; Huszár: 102; Éremhatározó: 53; Ezüstkönyv: 11/17
Átmérő:
Körülbelül 11,5 mm
Súly:
Körülbelül 0,34 g
Kibocsátás:
12. század első fele
Limitáció:
Történelmi jellegénél fogva limitált
Előlap:
Gyöngykörben mankós kereszt, ágai között ponttal
Hátlap:
Két vonalkör, bennük egyenlő szárú kereszt

Igen, megrendelem II. Béla eredeti ezüst dénárját 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a vonatkozó jogszabályok szerint a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érme árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 21 napon belül kell befizetnem.

Az érmét minőségellenőrzése, gondos csomagolása és biztonságos szállítása után kapom kézhez.

Amennyiben egynél több II. Béla ezüst dénárt szeretne rendelni, kérjük, tárcsázza díjmentesen hívható ügyfélszolgálatunkat: 06 80 888 889. Jelenleg az érme csak magánszemélyek számára elérhető.