Exkluzív, limitált színezüst érme, amely a híres római Pantheonnak állít emléket

Újabb csodálatos utazásra invitáljuk Önt az ókori Rómába, azon belül is a Pantheonba, melyet világ egyik legérdekesebb építészeti emlékeként tartanak számon. 

A templom kupolájához egy három soros, 16 korinthoszi oszlopból álló csarnokon keresztül lehet belépni. Ennek a vasalás nélküli betonból öntött kupolának a tetején egy fedetlen, 9 méter átmérőjű nyílás, az úgynevezett oculus található, mely a belső tér világítását biztosítja.

Az ajánlatukban szereplő 100 gramos színezüst érme az épület ezen részét örökíti meg egyedülálló, négy rétegű domborveret kivitelezéssel. 

Az első érme a világon, mely antikolt kivitelezéssel és tükörveret középponttal készült!

Az érme limitációja világszerte mindössze 999 példány. Cégcsoportunk ügyfeleként Ön a rendkívüli, első veretek egyikét szerezheti meg, amely még keresettebb a gyűjtők körében! Ön büszke tulajdonosa lehet az első 45 veret egyikének!

Amennyiben leadja megrendelését, a következő előnyökben részesül:

  • 100 g színezüst

  • Anikolt kivitelezés, tükörveret középponttal

  • 4 rétegben vert, 55 mm átmérőjű érme

  • Részletgazdag ábrázolás

  • Rendkívül alacsony példányszám, garantáltan az első 45 veret egyike

  • AJÁNDÉK: prémium csomagolás, sorszámozott Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány

Ne maradjon le a korlátozott készletről, adja le megrendelését mihamarabb!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
55 mm
Tömeg:
100 g
Minőség:
Antikolt kivitelezés / Tükörveret
Limitáció:
999 db
Első kiadás:
45 db
Kibocsátás:
2021
Kibocsátó:
Salamon-szigetek
Névérték:
10 dollár

Igen, megrendelem a A Pantheon kupolája színezüst érmét 169 900 Ft-os kedvező áron (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.