Nemzetünk legősibb szövetsége

Vérszerződés színarannyal bevont emlékérem

A történelmi hagyomány szerint a vérszerződés volt nemzetünk első alapszerződése. A legősibb, vérrel szentesített esküvel a magyar törzsszövetség 7 vezére, Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba és Töhötöm kiválasztották maguk közül és elismerték uruknak Álmos fejedelmet és utódait is. Ez a magyarok számára az államszervezés magasabb fokára lépését jelentette. A történelmi források által inspirált Vérszerződés mondája előtt egy káprázatos, 24 karátos arannyal bevont érem tiszteleg.

A Vérszerződés érem lenyűgöző tulajdonságai:

 • Színtiszta arany bevonat
 • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • Rendkívül részletgazdag kidolgozottság

Vérszerződés emlékérem a mitikus múltunk legendás történeteit bemutató Ősi magyar mondák kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a Vérszerződés emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el. 


Legyen Öné a Vérszerződés
 emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-ért!

ŐSI MAGYAR MONDÁK

Mitikus múltunk öröksége színarannyal bevont érmeken

Az ősi magyar hitvilág és történelem igazán különleges őrzői a mondák. Megjelenítik mitikus vezérállatainkat, történelmi mérföldköveket, hőseinket vagy éppen a magyar virtust, s őseink harcmodorát. A népünk eredetét elénk táró történetek előtt tiszteleg az Ősi magyar mondák kollekció.

A rendkívüli sorozat számos ősi magyar tárgyi emléket és szimbólumot is felvonultat, melyek közül a legjelentősebb a turul, vagyis a kerecsensólyom. A látványos érmek hátlapján a rakamazi hajkorong lelet gyönyörű turul motívuma rajzolódik ki, az előlapokon pedig a SÓLYOM szó 1-1 betűje teszi teljessé az éremképeket a madár sziluettjébe foglalva. 

 • S - Vérszerződés 
 • Ó - Fehér ló
 • L - Csodaszarvas
 • Y - Emese álma
 • O - Lehel kürtje
 • M - Botond vitézkedése

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:  

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
 • Izgalmas háttértörténeti anyag a mondákról
 • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 6 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap, mely legendás uralkodónkról, Szent István királyról emlékezik meg. A színarany érem nem a kollekció részeazt a későbbiekben, a gyűjtés során lehet majd megrendelni. 

Rendkívüli ajánlatunk keretében a Vérszerződés emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-os áron szerezheti meg (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 13 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje: Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Igenmegrendelem az Ősi magyar mondák kollekció első elemeként Vérszerződés emlékérmet kedvezményes áron, 6 995 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő 5 érmét minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 13 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 6 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Átmérő:
38,61 mm
Limitáció:
10 000 teljes kollekció
Tömeg:
25,5 g
Előlap:
A vérszerződést kötő hét vezér és a legismertebb névsoruk, S betű
Hátlap:
A rakamazi hajkorong lelet turul motívuma
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Király Fanni