Himnusz - A nemzeti összetartozás egyik legfontosabb jelképe

Színtiszta ezüsttel és 24 karátos arannyal bevont emlékérmen

1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A nyolc versszakból álló, keretes szerkezetű mű bravúrosan állítja szembe történelmünk virágzó időszakát múltbéli megpróbáltatásainkkal. Az erős érzelmi telítettségű alkotás nem csupán a költő saját lelkivilágába nyújt betekintést, a Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak.

A Magyar Éremkibocsátó Kft. azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy a Himnusz iránti tiszteletből egy nem mindennapi kibocsátást tesz elérhetővé a nemzeti örökséget büszkén őrző magyarság számára. Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a lenyűgöző Himnusz emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik. A színtiszta ezüst (Ag 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem ezüstfényben pompázik, melynek ragyogását a 24 karátos szelektív arany (Au 999/1000) bevonat tovább gazdagítja. A numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren. 

Himnusz emlékérem

A Himnusz emlékérem az Örök értékeink kollekció első darabja, amely nemzeti örökségünk legféltettebb kincseit gyűjti csokorba. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Himnusz emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-ért lehet az Öné. Sőt mi több, ajánlatunk keretében most a Himnusz eredeti kéziratának valósághű másolatával is megajándékozzuk Önt. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el. 

Leírás
Anyag:
Kupronikkel
Bevonat:
24 karátos arany (Au 999/1000) és színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
39 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Példányszám:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
A Himnusz kezdő sorai a kotta kíséretében, Kölcsey Ferenc és Erkel Ferenc portréja és kézjegye
Hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

A magyarság örök értékei

Nemzeti kincseink, amelyekre büszkék vagyunk

A Himnusz emlékérem a lenyűgöző Örök értékeink kollekció első eleme, melynek különlegessége abban áll, hogy nemzeti örökségünk múlhatatlan kincsei, a szívünknek legkedvesebb értékek, jelképek és hagyományok elevenednek meg a legapróbb részletekig kidolgozott emlékérmeken. A lenyűgöző gyűjtemény egyedülálló időutazásra invitálja az elkötelezett gyűjtőket. A színezüsttel és színarannyal bevont érmeken olyan nemzeti kincseink jelennek meg, mint például magyarságunk legfontosabb jelképei, a koronázási ékszerek, valamint mitikus vezérállatunk, a csodaszarvas.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el világszerte.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • A Himnusz eredeti kéziratának valósághű másolatát
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot minden éremhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
  • Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek látványos bemutatásához 

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Himnusz emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció további darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek valamelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.


Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a nemzeti kincseinket őrző gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem az Örök értékeink kollekció első elemeként a színezüsttel és színarannyal bevont Himnusz emlékérmet kedvezményes, 5 495 Ft-os áron (10 990 Ft helyett). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 10 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A sorozat első elemére, a Himnusz emlékéremre vonatkozó kedvezményes ár csak a kollekció gyűjtése esetén érvényes. A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.