Koronázási ékszerek - A magyar államiság legnemesebb jelképei

Színtiszta ezüsttel és 24 karátos arannyal bevont emlékérmen

A koronázási ékszerek, a Szent Korona, a jogar, az országalma, a palást és a kard kivételes tiszteletnek örvendenek hazánkban, történetüknek és szimbolikus jelentéstartamuknak köszönhetően rendkívüli értéket képviselnek. A középkori Magyarországon, majd a későbbi korokban is akkor vált valaki legitim uralkodóvá, ha megkoronázták a Szent Koronával, amely Európa egyik leggazdagabb múlttal rendelkező királyi fejéke. Nemzetünk történetének talán legfontosabb relikviái 2000. január 1. óta a Parlament kupolatermében tekinthetőek meg.

A lenyűgöző Koronázási ékszerek emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik: 

  • színtiszta ezüst bevonatnak köszönhetően az érem ezüstfényben pompázik, melynek ragyogását a 24 karátos szelektív arany bevonat tovább fokozza.
  • A numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren. 

Koronázási ékszerek emlékérem

A Koronázási ékszerek emlékérem az Örök értékeink kollekció első darabja, amely nemzeti örökségünk legféltettebb kincseit gyűjti csokorba. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Koronázási ékszerek emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el. 

Leírás
Anyag:
Kupronikkel
Bevonat:
24 karátos arany (Au 999/1000) és színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
39 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Példányszám:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
A koronázási ékszerek, a külső körben a koronázási palást ihlette motívumok
Hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

A magyarság örök értékei

Nemzeti kincseink, amelyekre büszkék vagyunk

A Koronázási ékszerek emlékérem a lenyűgöző Örök értékeink kollekció első eleme, melynek különlegessége abban áll, hogy nemzeti örökségünk múlhatatlan kincsei, a szívünknek legkedvesebb értékek, jelképek és hagyományok elevenednek meg a legapróbb részletekig kidolgozott emlékérmeken. A lenyűgöző gyűjtemény egyedülálló időutazásra invitálja az elkötelezett gyűjtőket. A színezüsttel és színarannyal bevont érmeken olyan nemzeti kincseink jelennek meg, mint például magyarságunk legfontosabb jelképei, a kokárda, valamint mitikus vezérállatunk, a csodaszarvas.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el világszerte.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot minden éremhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
  • Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek látványos bemutatásához 

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Koronázási ékszerek emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció további darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.


Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a nemzeti kincseinket őrző gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem az Örök értékeink kollekció első elemeként a színezüsttel és színarannyal bevont Koronázási ékszerek emlékérmet kedvezményes, 5 495 Ft-os áron (10 990 Ft helyett). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 10 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.