Himnusz - Nemzeti összetartozásunk jelképe

Színezüsttel és színarannyal bevont emlékérmen

1823. január 22-én Kölcsey Ferenc tollából született meg a Hymnus, a’ Magyar nép zivataros századaiból című költemény, amely mára magyarságunk egyik legfontosabb jelképévé vált. A nyolc versszakból álló, keretes szerkezetű mű bravúrosan állítja szembe történelmünk virágzó időszakát múltbéli megpróbáltatásainkkal. Az erős érzelmi telítettségű alkotás nem csupán a költő saját lelkivilágába nyújt betekintést, a Kölcsey által megfogalmazott gondolatok valamennyi magyar ember szívének legmélyéről szólnak.

A lenyűgöző Himnusz emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik: 

  • színtiszta ezüst (Ag 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem ezüstfényben pompázik, melynek ragyogását a 24 karátos szelektív arany (Au 999/1000) bevonat tovább fokozza.
  • A numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren. 
Himnusz emlékérem
 
A Himnusz emlékérem az Örök értékeink kollekció nyitó darabja, amely nemzeti örökségünk legféltettebb kincseit gyűjti csokorba. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Himnusz emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el.
 
Leírás
Anyag:
Kupronikkel
Bevonat:
Ezüst és arany
Átmérő:
39 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
A Himnusz kezdő sorai a kotta kíséretében, Kölcsey Ferenc és Erkel Ferenc portréja és kézjegye
Közös hátlap:
Hungária istennő allegorikus alakja
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

A magyarság örök értékei

Nemzeti kincseink, amelyekre büszkék vagyunk

A Himnusz emlékérem a lenyűgöző Örök értékeink éremkollekció nyitó darabja, melynek különlegessége abban áll, hogy nemzeti örökségünk múlhatatlan kincsei, a szívünknek legkedvesebb értékek, jelképek és hagyományok elevenednek meg a legapróbb részletekig kidolgozott emlékérmeken. A lenyűgöző gyűjtemény egyedülálló időutazásra invitálja az elkötelezett gyűjtőket. A színezüsttel és színarannyal bevont érmeken olyan nemzeti kincseink jelennek meg, mint például magyarságunk legnemesebb jelképei, a koronázási ékszerek, valamint mitikus vezérállatunk, a csodaszarvas.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

 Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot minden éremhez

• Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

• Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához     

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Himnusz emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.


Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a nemzeti kincseinket őrző gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem az Örök értékeink kollekció első elemeként a színezüsttel és színarannyal bevont Himnusz emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 10 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.