Elegáns örökkévaló fehér rózsa

Klasszikus ajándék rendhagyó kivitelben!

Kevés az olyan lenyűgőző de mégis klasszikusnak mondható ajándék, mint amilyen egy szál elegáns rózsa!  A hatás biztosan nem marad el, hiszen a rózsát körülvevő romantika, szenvedély és szerelem aurája vitathatatlan.

A fehér rózsa általában a tisztelet és az örök hűség szimbóluma. Ez a gyönyörű ajándék egy lépéssel tovább viszi a hűséget és az örök szerelmet... 

Minden egyes valódi rózsaszálat virágzása teljében szedtek le, majd egy speciális technikával színaranyba mártották, hogy megőrizzék tökéletes szépségét. Ezt a rózsaszálat színarany bevonaton túl a szirmokon található gyémántpor csillogása tesz még látványosabbáAz eljárás megőrzi, és csillogó fénnyel emeli ki a tökéletes virág minden apró részletét. 

Így ez az természetesen termesztett valódi virág, az örök szeretet és szerelem szimbóluma, amely soha nem halványul el és örökké tart. A rózsát egy  dekoratív díszdobozban, puha fekete színű védőfelületen, stílusos arany szalaggal átkötve helyeztük el. Így biztoságosan tárolható a csodaszép rózsa, valamint az ajándékdoboz átadásra kész!

A rózsa, az arany és a valódi gyémántpor kombinációja még soha nem volt ilyen elegáns, csillogó és szeretetteljes. Különlegességét tovább fokozza exkluzív jellege,  hiszen mindössze 1 999 rózsa érhető el világszerte.

 Kiváló ajándék, ha meg szeretné lepni magát, vagy szeretteit - rendelje meg kedvező áron!

Igen, megrendelem színarannyal és gyémántporral bevont valódi rózsaszálat kedvező áron, kedvező áron, 39 900 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az ékszer nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Ekkor annak árát visszatérítjük. 

Tulajdonságok
Anyag:
Valódi tearózsa
Minőség:
Kiváló minőségű kidolgozás
Bevonat:
Színtiszta arany (Au 999/1000)
Díszítés:
Valódi gyémántporral
Hossza:
~16 cm
Tömeg:
~10 g
Kibocsátás:
2024
Limitáció :
1999 darab