A nemzetközi festészet világhírű remekműve

Színezüsttel bevont Napraforgók rúd

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • Színtiszta ezüst (Ag 999/1000) bevonat
 • Színpompás verdei technológia
 • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • AJÁNDÉK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és művészettörténész által írt háttéranyag
 • Visszaküldési garancia: 14 napon belül visszaküldhető
 • Korlátozott példányszám: mindössze 15 000 rúd világszerte!
 • Típus: Egyedi termék
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 4 990 Ft

Vincent van Gogh: Napraforgók

A nemzetközi festészet világhírű remekműve színezüsttel bevont rúdon

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a Vincent van Gogh Napraforgók című mesterművét megörökítő éremművészeti különlegességet.

A rudat ihlető festmény jelentőségét figyelembe véve az a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Színezüst (Ag 999/1000) bevonattal gazdagított numizmatikai alkotás!
 • A rúd a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
 • Korlátozott példányszám: mindössze 15 000 darab érhető el világszerte!

A holland festőóriás, Vincent van Gogh világhírű festményét rámaként öleli körbe a színtiszta ezüsttel bevont rúd, alatta a művész születési és halálozási évszáma, valamint a kép címe és keletkezési dátuma olvasható. A numizmatikai remekmű hátlapját festékespaletta-motívum díszíti. 

A Napraforgók színezüsttel bevont rudat a Magyar Éremkibocsátó Kft. Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és művészettörténész által írt háttéranyaggal együtt küldi el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség) .

Ha Ön is birtokosa szeretne lenni a különleges rúdnak, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Fontos: Jelenleg a rúd csak a magyar háztartások számára elérhető. Kérjük, csak egy megrendelést küldjön el. Amennyiben mégis több terméket szeretne megrendelni, kérjük, tárcsázza a 06 80 888 889-es telefonszámot és vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunk munkatársaival!

Kedvező ár:4 990 Ft
Leírás
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színezüst
Méret:
35 x 60 mm
Súly:
54 g
Minőség:
Tükörveret
Példánysz.:
15 000
Előlap:
Vincent van Gogh Napraforgók című képe
Hátlap:
Festékespaletta-motívum
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színezüsttel bevont Napraforgók rudat kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A rúd megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A rúd árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.