Éremművészet és természetvédelem találkozása

Színezüst érmeritkaság két Swarovski® kristállyal

Színezüst mongóliai góbi medve érme

Színezüst mongóliai góbi medve érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • Színezüst érmébe ágyazott Swarovski® kristály díszítés
 • Különleges magas térhatás és antik kivitelezés
 • Biztonsági verdejel az eredetiség érdekében
 • Szigorúan korlátozott példányszám
 • Típus: Egyedi termék
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 49 900 Ft

A világ legritkább medvéje színezüst érmén Swarovski® kristály berakással

A vadonélet veszélyeztetett állatának, a mongóliai barna medve védelmére hívja fel a figyelmet ez a mesteri részletességgel megalkotott színezüst érme. A numizmatikai alkotás hátlapján az állat szemeit tündöklő Swarovski® kristályok keltik életre.

Az érme különlegessége a következőkben rejlik:

 • Az érme a természetvédelem jegyében készült
 • Antikolt eljárással készült, így szabad kézzel is tapintható
 • Tömör színezüstből
 • Az érmét a medve szemeiként ragyogó 2 Swarowski® kristály tölti meg élettel
 • Az állat bundája elképesztő részletességgel és magas térhatással elevenedik meg
 • Szigorúan limitált kibocsátás!

Az érmén szereplő mongóliai barna medve élőhelye az Ázsiában elterülő Góbi sivatag, amelynek vadvilági populációját az utóbbi időkben súlyosan érintették az ember általi tevékenységek. A barna medvék sem számítanak kivételnek ez alól, csekély számuk miatt kihalásuk már így is komoly veszélyt jelent. Jelenleg kevesebb mint 40 példányt tartanak számon, amely olyan alacsony számnak minősül, hogy a faj a világ legritkább medvéje.

A nagyfokú érdeklődés és tömeges hamisítások miatt az érme biztonsági verdejelet kapott, így Ön is könnyű szerrel megbizonyosodhat arról, hogy az eredeti kibocsátást tartja a kezében.

Ragadja meg a lehetőséget, és legyen Öné a világon csupán 2 500 kibocsátás egyike! Rendelje meg csak 49 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

Kedvező ár: 49 900 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
31,1 g
Minőség:
Antikolt
Limitáció:
2500
Kibocsátás:
2019
Kibocsátó:
Mongólia
Névérték:
500 tugrik

Igen, megrendelem a Swarovski kristály-berakással készült, színezüst Mongóliai góbi medve érmét kedvező áron, mindössze 49 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

A termék árát nem most küldöm el, azt a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.