Alapozza meg szerencséjét az új évre!

Káprázatos malac érme színaranyból

Színarany szerencsemalac érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Kiemelkedően magas tisztaságú színaranyból
  • A világ egyik legkisebb és legkeresettebb méretű érméje
  • Szigorúan limitált példányszámban
  • Az utolsó darabok kínálatunkban
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 29 900 Ft

A szerencsehozó állat színarany érmén

A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel ajánlja figyelmébe az újév egyik legismertebb szerencsét hozó állatát, a malacot ábrázoló színarany érméjét.

A világ legkisebb és ebből következően az egyik legkeresettebb paraméterű érméi közé tartozó kibocsátás rendkívüli, "négykilences" tisztaságú színaranyból készült, a legkiválóbb, tükörveret minőségben.

Az érme előlapján a kibocsátó ország címere, a kibocsátás éve, a névérték és a nemesfém tisztasága látható. Hátlapját az aprólékos kidolgozású, díszes malac ékesíti. A szemet gyönyörködtető numizmatikai remekmű szigorúan korlátozott példányszámban készült, mindössze 5 000 darab érhető el belőle az egész világon!

Az érmét megrendelő ügyfeleinket az Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány mellett egy elegáns díszdobozzal ajándékozzuk meg, amely garantálja az érme méltó és látványos bemutatását, tárolását. Ragadja meg az alkalmat, rendelje meg a színarany Szerencsemalac érmét, ezt a ritka szépségű kibocsátást!

Kedvező ár: 29 900 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Színarany
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000
Kibocsátás:
2019
Névérték:
1000 tugrik
Kibocsátó:
Mongólia

Igen, megrendelem a színarany Szerencsemalac érmét 29 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.