New York és Delaware negyeddolárosok- színarannyal bevonva!

Törvényes fizetőeszközök Amerikából

Amerikai negyeddollárosok - New York és Delaware érmék

Amerikai negyeddollárosok - New York és Delaware érmék

A termék értékelése ügyfeleink véleménye szerint: 5.0

1
  • Két darab 24 karátos arannyal bevont amerikai érme
  • Kiegészítők AJÁNDÉKBA
  • Szigorúan korlátozott példányszám
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 5 990 Ft

New York és Delaware negyeddollárosok

Az USA két ikonikus állama - színarannyal bevont érméken!

A hivatalos Amerikai negyeddollárosok az USA egyik legnépszerűbb kibocsátását képezik. Az Egyesült Államok kormánya 1999 óta bocsátja ki az emlékérméket, amelyek az elképzelhető legszebb módon mesélik el a lehetőségek és szabadság hazájaként ismert ország lebilincselő történetét. 

A két talán legnépszerűbb negyeddolláros New York államról, valamint a legelsőként alapított Delaware államról emlékezik meg. A New York érme a világszerte ismert állam USA‑hoz való csatlakozását tárja elénk, melyre 1788-ban került sor. A Delaware érme jelentősége pedig abban rejlik, hogy az állam elsőként fogadta el az Egyesült Államok alkotmányát, emiatt gyakran az „Első Állam” névvel is illetik.

A szövetségi államok előtt tisztelgő emlékérmék értékes színarany (Au 999/1000) bevonattal gazdagítottak, még különlegesebbé téve ezzel a páratlan kibocsátásokat. Elérhetőségük világszerte korlátozott!

A New Work és Delaware államok tiszteletére kibocsátott érmék az Amerikai negyeddollárosok érmegyűjtemény első küldeményének elemei. A különleges gyűjtemény előfizetőjeként a New York és Delaware államoknak emléket állító negyeddollárosokat kedvező áron, együttesen mindössze 5 990 Ft-ért szerezheti meg! 

Kedvező ár:5 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Átmérő:
24,26 mm
Súly:
2 x 15 gramm
Kibocsátás:
1999, 2001
Kibocsátó:
Amerikai Egyesült Államok

Amerikai negyeddollárosok

Világhírű törvényes fizetőeszközök színarannyal bevonva!

Az Amerikai negyeddolárosok gyűjtemény egy izgalmas utazásra invitálja Önt, amely során megismerheti az 50 szövetségi állam lebilincselő történetét. Az 50 tagállamból 1999-től fogva évente csak 5 államot megörökítő érméket bocsátott ki az USA kormánya, ráadásul évről évre mindössze 10 héten keresztül. Azóta nem készült több példány belőlük, mivel a kibocsátást hivatalosan lezárták, így elérhetőségük világszerte korlátozott. Kínálatunkban mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el!

A világnak 10 évet kellett várnia arra, hogy a teljes gyűjtemény mind az 50 darabja hiánytalanul megszerezhető legyen. A Magyar Éremkibocsátó Kft. megnyitja Ön előtt ezt az egyedülálló lehetőséget! A kivételes gyűjtemény teljességének örömére büszkén ajánljuk fel Önnek a negyeddollárosok 24 karátos arannyal bevont változatait - így változtatva az eredeti pénzérméket igazi numizmatikai különlegességekké.

A kollekció gyűjtése során Ön az alábbi kiegészítőket AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és átfogó történeti leírást minden érméhez

  • Látványos gyűjtői albumot a professzionális tároláshoz és bemutatáshoz

  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

Amennyiben az Amerikai negyeddollárosok kollekció megrendelése mellett dönt, minden hónapban kézhez kap kettő darab érmét a kollekció soron következő elemeként. A küldemények ára 5 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség), amely két színarannyal bevont negyedolláros érmét foglalnak magukban. A gyűjtemény zárt jellegű, azaz előre meghatározott számú elemből áll: az érmék száma megegyezik az USA tagállamainak számával, így Ön összesen 50 káprázatos emlékérme büszke tulajdonosává válhat!

Ne feledje: A lenyűgöző kollekcióból kínálatunkban mindössze 10 000 teljes sorozat érhető el! 

Igen, megrendelem az Amerikai negyeddollárosok kollekció első küldeményét képező New York és Delaware államokat megörökítő érméket kedvező áron, 5 990 Ft-ért. A sorozat következő 2 érméből álló küldeményeit minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni 5 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, összesen 50 érméből, 25 küldeményből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egy elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.