Világhírű törvényes fizetőeszközök Amerikából - színarannyal bevonva!

Amerikai negyeddollárosok

Amerikai negyeddollárosok

A termék értékelése ügyfeleink véleménye szerint: 5.0

1
  • Két darab 24 karátos arannyal bevont amerikai érme
  • Magyar nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány 
  • Átfogó történeti leírás minden érméhez
  • Szigorúan korlátozott példányszám
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 5 990 Ft

Amerikai negyeddollárosok

Világhírű törvényes fizetőeszközök Amerikából - színarannyal bevonva!

A hivatalos Amerikai negyeddollárosok az USA egyik legnépszerűbb kibocsátását képezik. Az Egyesült Államok kormánya 1999 óta bocsátja ki az emlékérméket, amelyek az elképzelhető legszebb módon mesélik el a lehetőségek és szabadság hazájaként ismert ország lebilincselő történetét. Ennek ellenére forgalomban nem túl gyakran lehet találkozni velük, hiszen a legtöbb magángyűjtemények rejtekén lapul.

A szövetségi államok előtt tisztelgő emlékérmék értékes színarany (Au 999/1000) bevonattal gazdagodtak, még különlegesebbé téve ezzel a páratlan kibocsátásokat.

New York és Delaware államokat megörökítő negyeddollárosok

A New Work és Delaware államok tiszteletére kibocsátott érmék az Amerikai negyeddollárosok érmegyűjtemény első küldeményének elemei. Az 50 tagállamból 1999-től fogva évente csak 5 államot megörökítő érméket bocsátott ki az USA kormánya, ráadásul évről évre mindössze 10 héten keresztül. Azóta nem készült több példány belőlük, mivel a kibocsátást hivatalosan lezárták, így elérhetőségük világszerte korlátozott.

A különleges gyűjtemény előfizetőjeként az első két elemet, a New York és Delaware államnak emléket állító negyeddollárosokat kedvező áron, együttesen mindössze 5 990 Ft-ért lehet az Öné (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, kínálatunkban mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el!

Kedvező ár:5 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arannyal bevont réz
Kibocsátó:
Az eredeti érméket az Amerikai Egyesült Államok bocsátotta ki
Kibocsátás:
1999, 2001
Előlap:
Változó
Hátlap:
George Washington portréja
Súly:
2 x 15 gramm
Átmérő:
24,26 mm
Minőség:
Verdefényes

Amerikai negyeddollárosok

Világhírű törvényes fizetőeszközök színarannyal bevonva!

A kivételes gyűjtemény egy izgalmas utazásra invitálja Önt, amely során megismerheti az 50 szövetségi állam lebilincselő történetét. 

A világnak 10 évet kellett várnia arra, hogy a teljes gyűjtemény mind az 50 darabja hiánytalanul megszerezhető legyen. A Magyar Éremkibocsátó Kft. megnyitja Ön előtt ezt az egyedülálló lehetőséget

A kivételes gyűjtemény teljességének örömére büszkén ajánljuk fel Önnek a negyeddollárosok 24 karátos arannyal bevont változatait - így változtatva az eredeti pénzérméket igazi numizmatikai különlegességekké.
 

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Amerikai negyeddollárosok

A gyűjtés során Ön a következőket AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és átfogó történeti leírást minden érméhez

  • Látványos gyűjtői albumot a professzionális tároláshoz és bemutatáshoz

  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

Amennyiben az Amerikai negyeddollárosok kollekció megrendelése mellett dönt, minden hónapban kézhez kap kettő darab érmét a kollekció soron következő elemeként. A küldemények ára 5 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség), amely két színarannyal bevont negyedolláros érmét foglalnak magukban. A gyűjtemény zárt jellegű, azaz előre meghatározott számú elemből áll: az érmék száma megegyezik az USA tagállamainak számával, így Ön összesen 50 káprázatos emlékérme büszke tulajdonosává válhat!

Megrendelése nem jár semmiféle kockázattal, bármely érmét a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. A sorozat gyűjtése bármikor felfüggeszthető.

Ne feledje: A lenyűgöző kollekcióból kínálatunkban mindössze 10 000 teljes sorozat érhető el! 

Igen, megrendelem az Amerikai negyeddollárosok kollekció első elemeiként a New York és Delaware államokat megörökítő érméket kedvező áron, 5 990 Ft-ért. A sorozat további elemeit kettesével, 3-4 hetente fogom kézhez kapni 5 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A kollekció zárt jellegű, azaz a kibocsátása időpontjában előre meghatározott számú elemből áll. A szigorúan limitált példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.