Speciális lézertechnológiával készült hivatalos fizetőeszköz

Forradalmi technológia - színarannyal bevont tömör ezüst érme

Lézervágott szarvas

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • 24 karátos arannyal bevont tömör ezüst (Ag 925/1000)
  • Szembetűnő méretek: 1/2 uncia súly és 38,61 mm-es átmérő
  • Csillogó, verdefényes minőség
  • Hivatalos fizetőeszköz
  • Világszerte szigorúan korlátozott példányszám!
  • Értékes ajándékok: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és elegáns díszdoboz
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Elfogyott
Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!

Forradalmi lézertechnológiával kivágott tömör ezüst szarvas!

A díjnyertes, innovatív technológiával készült érmesorozat legújabb elemét, az üvöltő szarvast értékes színarannyal bevont tömör ezüst különlegességen csodálhatjuk meg. A lézer elképesztően precízitásának köszönhetően az állat sziluettje tökéletes pontossággal került kivágásra.

A rendkívüli érme fél uncia 925/1000-es tisztaságú tömör sterling ezüstből készült, amelyet 24 karátos arany bevonattal gazdagítottak. A csillogó, verdefényes minőségnek köszönhetően természetközelibb hatást sikerült elérni. Különlegességét mintázatának lézervágott technikája adja, amely kivételesen egyedi és exkluzív megjelenést biztosít az érmének., hiszen az elő- és a hátlapon ugyanaz a gyönyörű, koronás vad áll, mintegy tükörképként.

A kibocsátó ország nem más mint Mongólia, aki őshonos állata megjelenítésével többek között a védett természeti értékekre kívánta felhívni a figyelmet. Az ábrázolás azt a pillanatot ragadja meg, amikor a szarvas, fejét kecsesen a Hold felé emelve, a jellegzetes szarvasbőgést hallatja. Mongóliában több szarvasféle is ősidőtől fogva honos, köztük a rénszarvas, a jávorszarvas, a vapiti és az őzfélék családjába tartozó szibériai őz is. Az állat, amely az Ön érméjét is díszíti, egy vapiti, amely az egyik legnagyobb testű szarvasféle a világon.

Annak érdekében, hogy a lehető legkielégítőbb gyűjtői élményt biztosítsuk az Ön számára, az érmét kifejezetten ehhez az érméhez készült ajándék díszdobozban kézbesítjük, valamint elküldjük Önnek a nemesfémtartalmat és az érme eredetiségét garantáló angol nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt.

Ne habozzon, hiszen a 24 karátos arany bevonattal ékesített érmék szigorúan korlátozott példányszámban érhetőek el, világszerte mindössze 2500 darab került kibocsátásra. Ragadja meg ezt az egyedülálló lehetőséget és rendelje meg a díjnyertes technológiával készült lézervágott szarvas érmét, mindössze 39 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség)!

Értesítsen, amint a termék elérhető lesz!
Tulajdonságok
Anyag:
Színarannyal bevont sterling ezüst
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
15,55 g
Minőség:
Verdefényes
Limitáció:
2500
Kibocsátás:
2017
Kibocsátó:
Mongólia
Névérték:
500 tugrik

Igen, megrendelem a forradalmi lézertechnológiával készült üvöltő szarvas ezüst érmét 39 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az éremművészeti különlegesség mellé ajándékba kapom a kifejezetten ehhez az érméhez készült díszdobozt, valamint az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt. Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.