A lélegzetelállító Angkor Wat Tiffany-berakással, kézzel tapintható színezüst érmén!

Az UNESCO világörökség büszkesége: színezüst érme Tiffany üvegberakással

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Egy igazi "klasszikusnak" számító érmesorozat legújabb, 2019-es kiadása!
  • Lenyűgözően részletes design, ami a sorozat legfőbb ismertetőjegye
  • Antikolt érmefelület, így Ön szabad kézzel is nyugodtan érintheti
  • A színtiszta ezüst (Ag 999/1000) és a Tiffany üveg tökéletes párosa
  • Most a világon elérhető 999 érme egyike az Öné lehet! 
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 84 900 Ft

Egy igazi "klasszikus" - idei kiadásban!

A Tiffany Art már 15 éve a világ egyik legnagyobb éremművészeti rendezvényeként számon tartott Berlin World Money Fair igazi klasszikusa, amelynek legújabb kiadását rajongó gyűjtők egész tömege várja évről évre. Minden sorozat számára eljön azonban a befejezés napja, amikor a lelkes vásárlók teljessé tehetik gyűjteményüket. A Tiffany Art sorozat utolsó előtti darabja most az Öné lehet, hogy ezzel megkoronázza lélegzetelállító gyűjteményét!

Ha Önt is lenyűgözi az UNESCO világörökség részévé választott templomkomplexum, melyet lassan visszahódít a természet, akkor ragadja meg a lehetőséget és szerezze meg a kínálatunkban elérhető utolsó példányok egyikét!

Kedvező ár:84 900 Ft
Leírás
Anyag:
színezüst
Átmérő:
50 mm
Tömeg:
62,2 g (2 uncia)
Limitáció:
csak 999 db
Névérték:
10 dollár
Minőség:
antikolt (tapintható)
Kibocsátás helye:
Palau
Kibocsátás éve:
2019

Igen, megrendelem az UNESCO világörökséget, a kambodzsai Angkor Wat templomot megöörkítő színezüst érmét 84 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.