Európa első közös valutája

Emlékérem kollekció az euróövezet országainak közös fizetőeszközéről

Európa első közös valutája

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
 • A Vatikáni euró emlékérmet 24 karátos arany és színtiszta ezüst bevonat gazdagítja
 • A páratlanul finom kivitelezést a legkiválóbb verdei minőség biztosítja
 • AJÁNDÉK: Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány és izgalmas leírás az EU-ról
 • A gyönyörű motívumvilág az egyes államok jellegzetes szimbólumait, nevezetességeit személyiségeit örökíti meg
 • Visszaküldési garancia: az érem 14 napon belül visszaküldhető!
 • Típus: Kollekció
 • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 14 990 Ft

Vatikáni euró emlékérem

Az Európai Unió előtt tisztelgő, egyedileg sorszámozott éremkülönlegesség

Az uniós tagállamok közötti együttműködés egyik legjelentősebb vívmánya a közös fizetőeszköz, az euró, amelyet több mint 300 millió európai polgár használ nap mint nap. A Magyar Éremkibocsátó Kft. büszkén ajánlja figyelmébe a páratlan Vatikáni euró emlékérmet, amelyet további híres vatikáni motívumok mellett minden idők legnépszerűbb pápájaként ismert II. Szent János Pál portréja díszíti.

A Vatikán egyike Európa legkisebb államainak. Saját valuta híján az Olaszországgal kötött szerződés alapján az állam fizetőeszköze sok évig az olasz líra volt. Miután Olaszország belépett az euró övezetbe, a Vatikán az Európai Unió Tanácsával aláírt szerződés értelmében jogosulttá vált az euró bevezetésére. Az elkötelezett gyűjtők körében köztudott, hogy a vatikáni eurók a kis példányszám és a motívumok gyakori változása miatt rendkívül keresettek!

 

Emlékérem 24 karátos arannyal és színezüsttel bevonva

A különleges emlékérem az Európa első közös valutája gyűjtemény első elemeként a pápai állam első arany eurójáról emlékezik meg. A sorozat első darabjai az euróövezet országainak első arany euróját elevenítik meg. Csatlakozzon Ön is a kivételes körhöz és szerezze meg a páratlan szépségű éremkülönlegességet rendkívüli ajánlatunk keretében!

Kedvező ár:14 990 Ft
Leírás
Anyag:
24 karátos arannyal és színezüsttel bevont kupronikkel
Előlap:
Az első vatikáni arany euró mindkét oldala; II. János Pál pápa képe és a Vatikán műemlékeinek motívuma
Hátlap:
Az egyesített Európa térképe
Súly:
17,21 g
Átmérő:
35,1 mm
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)
Példányszám:
Kínálatunkban 10 000 teljes kollekció

Európa első közös valutája

Emlékérem kollekció az euróövezet országainak közös fizetőeszközéről

A Vatikáni euró emlékérem az Európa első közös valutája kollekció kezdő elme. A gyűjtemény az euróövezet egyes országaiban kibocsátott első euró emlékérméknek állít emléket, valamint az adott nemzet tájait és műkincseit bemutató mesteri színvonalú motívumokat ábrázol. A színarannyal és színezüsttel bevont érmek a legkiválóbb verdei minőségben készültek, ezért a sorozat világszerte páratlan népszerűségnek örvend.

 

A kollekció értékét tovább növeli: 

 • Minden éremhez Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány tartozik
 • Az emlékérmek a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készültek
 • A kollekció gyűjtése során megajándékozzuk Önt egy elegáns gyűjtői díszdobozzal
 • A  sorozat gyűjtése során Öné lesz a Tulajdonosi Tanúsítvány is

Az Európa első közös valutája gyűjtemény lenyűgöző elemei kivételes technikai paramétereikkel, színarany és színezüst bevonatukkal, illetve káprázatos motívumvilágukkal a gyűjtők számára felülmúlhatatlan értéket képviselnek. A páratlan gyűjtemény érmeinek kedvező ára darabonként 14 990 Ft (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Figyelem: A Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában mindössze 10 000 teljes gyűjtemény érhető el!

Igen, megrendelem az Európa első közös valutája kollekció első elemeként a Vatikáni euró emlékérmet kedvező áron, 14 990 Ft-ért. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni 14 990 Ft-os áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmek árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.