A Szent Ablakok érme sorozat legutolsó kibocsátása

A világ egyik legszentebb helye különleges dolláron

A jeruzsálemi Szent Sír-templom érme

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • A Szent-Sír templom tömör színezüstből megörökítve
  • Különleges formájú dollár valódi üvegablak-berakással
  • Csupán 999 érme világszerte
  • Ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány, elegáns díszdoboz
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Utolsó darabok
Kedvező ár: 99 900 Ft

A jeruzsálemi Szent Sír-templom érme

Színezüst dollár valódi üvegablak-berakással

Boldogan mutatjuk be Önnek a díjnyertes Szent Ablakok érmesorozat tizenkettedik és egyben utolsó kibocsátását, amely a világ egyik legszentebb emlékhelye, a jeruzsálemi Szent Sír-templom előtt tiszteleg.

A különleges, négyzet alakú érme 42 x 42 mm-es, és nem kevesebb mint 50 gramm színtiszta ezüstből készült, gyönyörű, antik kivitelezéssel, így szabad kézzel is bátran tapintható, oxidálódás nélkül.

A bravúrossmartmintingeljárásnak köszönhetően a dombormű térhatásúan emelkedik ki az érme hátteréből. Közepébe a templom kupoláját és annak ablakát mintázó színes, kerek Tiffany stílusú üvegablakot süllyesztettek.

Az érmeritkaságot Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány kíséretében, ajándék díszdobozban nyújtjuk át Önnek, mely méltó keretet biztosít annak tárolására és bemutatására, s egyben tökéletes ajándékká teszi az érmét!

Felhívjuk figyelmét, hogy az érme szigorúan limitált példányszámban készült, az egész világon csak 999 darab érhető el belőle.

Kedvező ár: 99 900 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Átmérő:
42 x 42 mm
Tömeg:
50 g
Kivitelezés:
Antikolt
Névérték:
10 dollár
Limitáció:
999
Kibocsátás:
2018
Kibocsátó:
Palau

Igen, megrendelem a színtiszta ezüstből készült Szent Sír-templom érmét 99 900 Ft-os kedvező áron (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.