"Isten, áldd meg a magyart

Jó kedvvel, bőséggel,"

24 karátos arannyal bevont emlékérmen

Nem sok olyan mondat van, amely minden magyar szívében él és a legmélyéről szól, de Kölcsey Ferenc korszakalkotó művének sorai minden bizonnyal ilyenek. Nemzeti Himnuszunk kezdő sorai látványosan illusztrálva elevenednek meg egy káprázatos érmen,

Az érem kivételes tulajdonságai:

  • Színtiszta arany bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • Látványos művészi motívumvilág

A Himnusz 1-2. sorát megörökítő ,,Isten, áldd meg a magyart..." emlékérem a Nemzeti Himnuszunk kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a látványos emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért lehet az Öné (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség).


Legyen Öné a Himnusz 1-2. sorát megörökítő
 emlékérem 50%-os kedvezménnyel! 

A magyar Himnusz legismertebb sorai színarannyal bevont érmeken

Kölcsey költeménye kétségtelenül nemzeti összetartozásunk legszebb jelképe. A mű minden magyar ember által ismert első versszaka előtt tiszteleg a rendkívüli Nemzeti Himnuszunk kollekció. A heves érzelmekkel fűtött sorok káprázatos illusztrációk által kelnek életre egy-egy vereten.

Gyűjtse ki nemzeti imádságunk sorait színarannyal bevont érmeken!

A mindössze 5 emlékérmet felvonultató sorozat nemzeti imádságunk legismertebb sorairól emlékezik meg. Az egyes érmeken az 1. versszak 2-2 sora, valamint a teljes stórfa rajzolódik ki és elevenedik meg egy-egy lenyűgözően látványos művészi illusztráció által. Így Ön a teljes versszakot színtiszta arany ragyogásában olvashatja:

Isten, áldd meg a magyart
Jó kedvvel, bőséggel,
Nyújts feléje védő kart,
Ha küzd ellenséggel;
Bal sors akit régen tép, 
Hozz rá víg esztendőt,
Megbűnhődte már e nép
A múltat s jövendőt!

A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el. 

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:  

  • Éremtartó albumot, a veretek látványos tárolásához és bemutatásához
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
  • Izgalmas háttértörténeti leírást minden küldeményhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 5 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap. A színarany érem nem a kollekció részeazt a küldeményekhez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

Rendkívüli ajánlatunk keretében A Himnusz 1-2. sorát megörökítő ,,Isten, áldd meg a magyart..." emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-os áron szerezheti meg (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 12 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne feledje: Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Igenmegrendelem a Nemzeti Himnuszunk kollekció első elemeként az ,,Isten, áldd meg a magyart...” emlékérmet kedvezményes áron, 6 495 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő 4 érmét minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 12 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció 5 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
25,5 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
Egy huszár a magyarság szimbólumaként, akit Isten angyala árnyékként követ, körülvéve a bőség jelképeivel
Hátlap:
Isten alakja a Kárpátok hegyei felett
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Csontos Attila