Bonaparte Napóleon közelgő 200. évfordulójára:

Ruténiummal és szelektív színarannyal bevont háborús emlékérem!

A numizmatikában bevett gyakorlat szerint az évfordulót megelőző évben, azaz már idén szeretnénk megemlékezni a világtörténelem egyik legnagyobb hadvezéréről és államférfijáról, a francia Bonaparte Napóleonról. A szinte egész Európát az uralma alá hajtó császár halálának 2021-ben esedékes 200. évfordulója alkalmához illően Cégcsoportunk egy rendkívüli kibocsátással készült.

A grandiózus méretű, nem kevesebb mint 88,7 mm átmérőjű Napóleon háborús emlékérem különlegessége, hogy a Napóleon által kiadott, legelső francia háborús érem mintájára készült, amely Szent Ilona éremként ismert. Ezt a kitüntetést köszönetnyilvánításként és elismerésként kapta minden francia és külföldi katona, aki a Köztársaságért harcolt 1792 és 1815 között, Napóleon seregében. 

Miben tejlik az érem különlegessége?

  • ritka fekete ruténium és színarany párosával bevonva

  • kizárólag Társaságunk kínálatában (Samlerhuset-exkluzív!)

  • A legendás hadvezér és államférfi emlékére

  • szigorú limitáció: mindössze 999 érem világszerte

Ne habozzon, ragadja meg a lehetőséget és váljon Ön is a lélegzetelállító kibocsátás büsze tulajdonosává! Adja le megrendelését 79 900 Ft-os kedvező áron!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Átmérő:
88,7 mm
Tömeg:
~ 400 g
Minőség:
Legkiválóbb (tükörveret)
Limitáció:
999 db
Bevonat:
Ruténium és szelektív sárga arany
Előlap:
Bonaparte Napóleon portréja
Hátlap:
Az eredeti Szent Ilona háborús emlékérem felirata

Igen, megrendelem a grandiózus méretű Napoleon háborús emlékérmet kedvező áron, 79 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.