Háborús emlékérem ruténiummal és arannyal

Idén emlékezünk meg a világtörténelem egyik legnagyobb hadvezéréről és államférfijáról, Bonaparte Napóleonról. A szinte egész Európát az uralma alá hajtó császár halálának 200. évfordulója tiszteletére cégcsoportunk egy rendkívüli kibocsátást ajánlj a figyelmébe, amely Napóleon legelső francia háborús emlékérme, a Szent Ilona érem mintájára készült.

Az eredeti kitüntetést köszönetnyilvánításként és elismerésként kapta minden francia és külföldi katona, aki a Köztársaságért harcolt 1792 és 1815 között, Napóleon seregében. 

Miben rejlik az érem különlegessége?

  • Ritka fekete ruténium és színarany párosával bevonva

  • Kizárólag Társaságunk kínálatában (Samlerhuset-exkluzív!)

  • A legendás hadvezér és államférfi emlékére

  • Szigorú limitáció: mindössze 999 érem világszerte

Ne habozzon, ragadja meg a lehetőséget és váljon Ön is a lélegzetelállító kibocsátás büszke tulajdonosává, adja le megrendelését 89 900 Ft-os kedvező áron(+1990 Ft csomagolási és postaköltség)!

Tulajdonságok
Anyag:
Ruténiummal és színarannyal bevont réz
Átmérő:
88,7 mm
Tömeg:
~400 g
Minőség:
Legkiválóbb (tükörveret)
Limitáció:
999
Előlap:
Bonaparte Napóleon portréja
Hátlap:
Az eredeti Szent Ilona háborús emlékérem felirata

Igen, megrendelem a grandiózus méretű Napoleon háborús emlékérmet kedvező áron, 89 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt. 

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.