Napóleon emlékérme tömör színaranyból!

I. Napóleon francia császár halálának 200. évfordulója emlékére!

Bonaparte Napóleon kétségkívül az európai történelem egyik legkimagaslóbb alakja és legnagyobb hadvezére. Uralkodása alatt seregei hódítás vagy szövetség útján elfoglalták a kontinentális Európa nagy részét. A waterlooi vereséget követően azonban ellenfelei Szent Ilona szigetére száműzték, ahol egészen 1821-ben bekövetkezett haláláig élt. Elhunytának 200. évfordulójára készült ez a páratlan színarany érme, mellyel most Ön is leróhatja tiszteletét a lenyűgöző császár és hadvezér előtt.

A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érme mellé kézbesített Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát:

  • 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült

  • A legkiválóbb minőségben, tükörverettel került kibocsátásra

  • Szigorúan korlátozott példányszámban: mindössze 4 999 darab világszerte

  • Az emlékérme hátlapján a népszerű motívummal: Napóleon sírjánál gyászoló angyallal

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szemet gyönyörködtető, limitált arany érmeritkaságot és ajándékba kapja hozzá az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és az elegáns érmetartó díszdobozt is!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
4 999 db
Kibocsátás éve:
2021
Kibocsátó:
Niue
Névérték:
2,5 dollár
Előlap::
A kibocsátó ország címere
Hátlap::
Napóleon sírjánál gyászoló angyal

Igen, megrendelem a színarany Napóleont gyászoló angyal emlékérmét kedvező áron, mindössze 34 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az eredeti, szigorúan limitált kibocsátás mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint a pompás díszdobozt.

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között,

hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám