Munkácsy Mihály: Rőzsehordó nő
Világhírű festőnk remekműve színezüsttel bevont emlékérmen

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a Munkácsy Mihály: Rőzsehordó nő című mesterművét megörökítő éremművészeti különlegességet. Az érmet ihlető festmény jelentőségét figyelembe véve az a gyűjtők legmagasabb fokú elvárásainak megfelelő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Színezüst (Ag 999/1000) bevonattal gazdagított numizmatikai alkotás!
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Korlátozott példányszám: mindössze 15 000 darab érhető el világszerte!

Világhírű festőóriásunk, Munkácsy Mihály világhírű festményét rámaként öleli körbe a színtiszta ezüsttel bevont gyűjtői rúd, alatta a művész születési és halálozási évszáma, valamint a kép címe és keletkezési dátuma olvasható. A numizmatikai remekmű hátlapját festékespaletta-motívum díszíti. 

A Rőzsehordó nő színezüsttel bevont emlékérmet a Magyar Éremkibocsátó Kft. Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és művészettörténész által írt háttéranyaggal együtt küldi el Önnek kedvező áron, mindössze 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ha Ön is a különleges érem birtokosa szeretne lenni, kérjük, mielőbb adja le megrendelését!

Fontos: Jelenleg az érem csak a magyar háztartások számára elérhető. Kérjük, csak egy megrendelést küldjön el. Amennyiben mégis több terméket szeretne megrendelni, kérjük, tárcsázza a 06 80 888 889-es telefonszámot és vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunk munkatársaival!

Leírás
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színezüst
Méret:
35 x 60 mm
Tömeg:
50 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
15 000
Előlap:
Munkácsy Mihály Rőzsehordó nő című képe
Hátlap:
Festékespaletta-motívum
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színezüsttel bevont Rőzsehordó nő emlékérmet kedvező áron, 4 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel, a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. Az érem árát nem most küldöm el, azt a küldeményhez csatolt számla kiállítását követő 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.