A Magyar Éremkibocsátó Kft. örömmel mutatja be a figyelemre méltó tulajdonságokkal bíró tömör színezüst érme szettet, amely az egyetemes festőművészet egyik leghíresebb alkotása, a Mona Lisa tiszteletére került kibocsátásra. A legkiválóbb verdei minőséget képviselő lenyűgöző dollárok rendkívüli numizmatikai és esztétikai értéke a következőkben rejlik:

A szett két káprázatos, hivatalos érmében egyesíti a színtiszta ezüstöt (Ag 999/1000) a színarany (Au 999/1000) bevonattal és a színpompás verdei technológiával.

Mindennek köszönhetően a rendhagyó formavilágú érmék valósághűen jelenítik meg a méltán népszerű festmény világszerte ismert, a Louvre-ban kiállított változatát, valamint a kép sokáig a műkedvelők előtt is rejtélyként fémjelzett madridi verzióját. Nemrégiben látott napvilágot a feltevés, miszerint a két ábrázolás feltehetően egyidőben készülhetett da Vinci műhelyében, a mester egy tanítványának vagy művésztársának közreműködésével.

A világ legtitokzatosabb mosolyát megörökítő ikonikus remekmű azon képek egyike, amely már évszázadok óta foglalkoztatja a műkedvelőket, így az ezáltal ihletett érme szett bizonyosan Önt is rabul ejti majd! Az érmék előlapján Leonardo da Vinci világhírű festményének két verziója látható, míg a hátlapot II. Erzsébet uralkodói portréja díszíti. Az ezüst érmék szigorúan korlátozott példányszámban készültek: mindössze 1 503 szett érhető el világszerte! A szimbolikus példányszám arra az évre utal, amikor da Vinci elkezdett dolgozni a festményen.

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000) szelektív színarany (Au 999/1000) bevonattal és értékes drágakő berakással: rubin és zafír
Méret:
2 db; 30x38 mm-es szögletes forma
Súly:
2x25 g
Előlap:
Leonardo da Vinci Mona Lisa festményének két verziója
Hátlap:
II. Erzsébet portréja
Minőség:
A legkiválóbb (tükörveret)

Igenmegrendelem a Mona Lisa színezüst érme szettet 89 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, ez az összeg a küldemény átvételekor a postásnak fizetendő. A számlát a küldeményhez csatolva kapja meg. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, azokat harmadik félnek nem adjuk ki. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.