I. Ferenc József millenniumi ezüst koronája

Múzeumok féltve őrzött kincse most az Ön otthonában!

Ferenc József királyunk megkoronázásának 150. évfordulója alkalmából örömmel ajánljuk figyelmébe a különleges történelmi ezüstpénzt, amely a 19. századból maradt fent, ezáltal egy igazi gyűjtői kuriózum. A különleges ritkaság a legkeresettebb érmék sorát gazdagítja. Értékét tovább fokozza, hogy szigorúan korlátozott példányszámban érhető el: a Magyar Éremkibocsátó Kft.-nél mindössze 5 000 személy kap lehetőséget az érme által megnyitott teljes kollekció megrendelésére. 

  • Eredeti történelmi ezüst érmekülönlegesség
  • AJÁNDÉK kiegészítők: Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • A magyar történelem egyik legizgalmasabb időszaka, most karnyújtásnyira!

 

I. Ferenc József ezüst érméje

A császárkirály ezüst koronája a kivételes Magyar királyok kincstára kollekció nyitó eleme. A páratlan gyűjtemény első ízben foglalja össze a magyar történelem jelentős pénzérméit, az Árpád-háztól egészen a 19. századig. A kollekció minden egyes eleme eredeti történelmi ezüst érme, nem másolatok és nem utánveretek. Valamennyi érme értékes ezüstből készült, ezzel tisztelegve legnagyobb királyaink és nemzetünk történelme előtt.

A gyűjtemény kezdő elemét képező különleges történelmi ritkaságot az Ön számára mindössze 9 995 Ft-ért tesszük elérhetővé. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek kedvező áron, darabonként 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne habozzon, küldje el megrendelését mihamarabb, szerezze meg nemzetünk történelmének kulcsfontosságú szeletét a saját otthonába!

Tulajdonságok
Anyag:
Értékes ezüst
Kibocsátás helye:
Magyar Királyság
Minőség:
Nagyon jó
Átmérő:
Nagyjából 23 mm
Tömeg:
Nagyjából 5 gramm
Kibocsátás éve:
1896
Előlap:
Ferenc József koronás mellképe
Hátlap:
Árpád fejedelem vitézei kíséretében

Magyar királyok kincstára

Eredeti történelmi ezüst érmék az Árpád-háztól a 19. századig


I. Ferenc József eredeti millenniumi ezüst koronája egy kivételes kollekció, a Magyar királyok kincstára nyitó eleme. A különleges gyűjtemény csokorba gyűjti történelmünk fontos pénzérméit, az Árpád-háztól egészen a 19. századig. A kollekció minden egyes eleme eredeti történelmi ezüst érme, nem másolatok és nem utánveretek. A páratlan kollekció minden eleme értékes ezüstből készült, ezzel tisztelegve legnagyobb királyaink és nemzetünk történelme előtt.

 

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Magyar királyok kincstáraA Magyar királyok kincstára kollekció gyűjtése során Ön az alábbi kiegészítőket kapja AJÁNDÉKBA:

  • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány minden érméhez
  • Elegáns díszdoboz és Tulajdonosi Tanúsítvány
  • Minden egyes darab eredeti történelmi ezüst érme, akár több évszázados múlttal

Igen, megrendelem a Magyar királyok kincstára kollekció első elemeként I. Ferenc József millenniumi ezüst koronáját kedvezményes áron, 9 995 Ft-ért. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 19 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az ezüstből készült érmeket 3-4 hetente szállítják ki a címemre. Az első érme ára átvételkor a postásnak fizetendő, a továbbiakat pedig a küldeményhez csatolt számla kiállításától számított 15 napon belül kell befizetnem.

Mindegyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.