Színarany és sterling ezüst találkozása:

Érme és ékszer egyszerre!

Örömmel ajánljuk figyelmébe ezt a páratlan kibocsátást, amely a legnemesebb fémek, színarany és ezüst találkozásából született meg. Az éremművészeti remekmű egy 925/1000-es finomságú ezüst medált és az abba ágyazott, négykilences (999,9/1000-es) tisztaságú színarany érmét egyesíti!

Az alkotást a világ egyik legritkább nemesfémeként ismert, ezüstösen fénylő ródium bevonat koronázza meg. Nagy előnye, hogy növeli az ékszer karcállóságát és sohasem színeződik el. Mindeközben ragyogó megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Még az aranynál is 10-szer drágább, ezért használják inkább csak a felületek bevonására.

Az éremművészt Gustav Klimt világhírű remekműve, Az élet fája című kép ihlette. Az ősi szimbólum, a fa gyökerei mélyre nyúlnak, míg ágai az égboltot súrolják, így kapcsolják össze a földi létet a mennyországgal. Ne habozzon, rendelje meg a rendkívüli érmét mihamarabb, hiszen az ajánlat keretében jelenleg csupán néhány darab érhető el!

A kibocsátó országban törvényes fizetőeszköznek minősülő érme a legkiválóbb verdei minőségben készült, így pompás ékszer is egyben: láncra fűzve, medálként is viselhető.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - 2 az 1-ben ékszer és érmeritkaság nőnap alkalmából

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany, sterling ezüst, fehér ródium
Átmérő:
40 mm
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2018 világszerte
Tömeg:
9,5 g
Érme névértéke:
10 dollár
Kibocsátás:
2018
Kibocsátó:
Barbados

Igen, megrendelem az Ezüstbe ágyazott színarany érme medált kedvező áron, mindössze 99 900 Ft-ért  (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A medált a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Az érme ára az Ön által választott fizetési módnak megfelelően az érméhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül vagy az érme átvételekor a futárnak fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.