Hunyadi Mátyás - Az igazságos király

24 karátos arannyal bevont emlékérmen

Hunyadi Mátyás volt az egyik leghíresebb és a legtöbb mondával körülölelt magyar uralkodó. A népmesékben kiemelt igazságossága mellett fontos tudni, hogy az ő uralkodása során virágzott fel hazánkban a reneszánsz művészet, és az ő hadereje volt a rettegett fekete sereg is, melynek a törökök ellen vette leginkább hasznát.

Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála a Mátyás király öröksége előtt tisztelgő érem az uralkodóhoz méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • színtiszta arany (Au 999/1000) bevonatnak köszönhetően az érem aranyfényben pompázik.
  • A numizmatikai alkotás díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.

A Hunyadi Mátyás emlékérem a nemzetünk kiválóságait csokorba gyűjtő Nagy magyarok kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Hunyadi Mátyás emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el. 

Leírás
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Súly:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
Hunyadi Mátyás portréja és címere
Közös hátlap:
Szimbolikus életfa motívum
Éremművész:
ifj. Szlávics László
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

A legkiválóbb magyarok tiszteletére

A Hunyadi Mátyásra emlékező színarannyal bevont érem a gyűjtők körében kivételes népszerűségnek örvendő Nagy magyarok sorozat nyitó darabja. Kétség sem fér hozzá, hogy a reneszánsz művészet hazai megteremtője, a fekete sereg parancsolója nemzeti múltunk egyik legmeghatározóbb alakja, azonban történelmünk rajta kívül is bővelkedik olyan uralkodókban, államférfiakban, művészekben és tudósokban, akik az elmúlt évezredben naggyá tették hazánkat.
 
A Nagy magyarok nevet viselő éremgyűjtemény olyan jeles személyiségekről emlékezik meg színarannyal bevont érmeken mint például forradalmár költőnk, Petőfi Sándor, a világhírnévnek örvendő magyar festő, Munkácsy Mihály vagy a híres zeneszerző, Liszt Ferenc. A káprázatos érmek motívumai a világszerte elismert ifj. Szlávics László szobrász és éremművész munkáját dicsérik.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 15 000 teljes sorozat érhető el.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Nagy magyarok kollekció

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:  

•  Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas életrajzi leírást minden éremhez

•  Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

•  Exkluzív gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához


A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Hunyadi Mátyás emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon a nemzetünk nagyjait felsorakoztató gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem a Nagy magyarok kollekció első elemeként a színarannyal bevont Hunyadi Mátyás emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 10 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmek árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.